Het barbecueseizoen is vol in gang: 5 x slagers in Deventer

Door Simone Groot Lipman 26 juni 2018

Een lekkere worst op de barbecue, speklapje er achteraan… Het barbecueseizoen is al weer goed op tempo. Het lekkerste vlees haal je natuurlijk bij een echte slager, dus hier zijn er een paar. Vijf slagers in Deventer:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Groene Weg

barbecue

Bij De Groene Weg in het centrum ben je aan het juiste adres voor kwaliteitsvlees van biologische oorsprong. Bij deze biologische slager heb je keuze uit 3 barbecue pakketten variërend van 8 tot 16 euro.

De Groene Weg slagers

Nu gesloten08:30 - 18:00

Smedenstraat 118, Deventer

Bekijk meer:slagers

Keurslagerij Dalhuizen

barbecue

Bij Keurslagerij Dalhuisen op de Vijfhoek hebben ze een uitgebreid barbecueassortiment. Je kunt verschillende pakketten bestellen, variërend qua prijs van €5 tot €15. Ga je voor het luxe dan krijg je ook salades, stokbrood, sauzen en bordjes erbij.

Keurslager Dalhuisen slagers

Nu gesloten08:00 - 19:00

Andriessenplein 31, Deventer

Bekijk meer:slagers

Slagerij Huisman

barbecue

Bij Slagerij Huisman kun je kiezen uit verschillende soorten barbecueschotels. Zoals een schotel Hawaï met een drumstick, reuze kipsaté en hawaïspies voor €4,75.

Slagerij Huisman slagers

Nu gesloten08:00 - 17:30

Marienburghplein 11, Deventer

Bekijk meer:slagers

Keurslager Harmsen

barbecue

Keurslagerij Harmsen in Diepenveen is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij. Ze hebben een enorm barbecueassortiment. Van varkenshaassaté tot biefstukspies. Je kunt producten los bestellen, maar ook hier heb je keuze uit 4 verschillende barbecue pakketten en 2 kinderpakketten.

Keurslager Harmsen slagers

Nu gesloten08:30 - 18:00

Dorpsstraat 6a, Diepenveen

Bekijk meer:slagers

Uw Slager Linker

barbecue

Bij Uw Slager Linker in Bathmen vind je de standaard barbecuetoppers, maar ook verrassende specialiteiten die je nergens anders vindt. Kwaliteit vlees met bijvoorbeeld verrassende ingrediënten of een bijzondere marinade. Van spiesjes tot specials.

Uw Slager Linker slagers

Nu gesloten08:30 - 17:30

Molenstraat 3, Bathmen

Bekijk meer:slagers
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.