Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herfstvakantie tip! Zo maak jij een leuke dag met het gezin

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 18 oktober 2019

Het is herfstvakantie. Wat te doen met kinderen? De speeltuin, afspreken met vriendjes of gezellig pannenkoeken eten? Hier kun je het alle drie!

De hele week zijn de kinderen van de basis- en middelbare scholen in Deventer vrij. Heerlijk bijkomen en lol maken met vriendjes en vriendinnetjes. Soms voor ouders wel een crime. Wat gaan we doen? Waar moeten we heen? Ons antwoord: ga naar ’t Pannekoekhuis Lettele!

Rennen door het restaurant

Het pannenkoekenrestaurant is 100 procent kidsproof. Rennen en ravotten door het restaurant? Dat mag hier. Buiten is een fijne speeltuin met een trampoline, schommels en een klimrek. Volgens de voorspellingen neemt de kans op regen af en komt er weer wat zonnige lucht deze kant op. Dus buitenspelen kan weer.

In de speeltuin kun je ook ’s middags terecht. Na een lunch in het restaurant bijvoorbeeld. Het pannenkoekenhuis is open van 12:00 tot 20:00 uur (van dinsdag tot en met zondag). Mocht het toch te koud zijn voor de speeltuin, dan is er binnen een speelhoek met allerlei leuks.

Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt

Een speciaal kindermenu

Voor de kleintjes zijn er speciale kinderpannenkoeken en -menu’s. Zo krijg je bij een kindermenu, kleine kabouter- en de grote reuspannenkoek met smarties een cadeautje na het eten! Er is ook keuze uit een verrassingspannenkoek, met een groter thema cadeau. Op dit moment is dat COGO – LEGO voor jongens en meisjes.

Halloweenfeestje

Mocht het in de herfstvakantie nou niet lukken om langs te komen, dan is er goed nieuws. Van 31 oktober tot en met 3 november wordt er in het pannenkoekenhuis Halloween gevierd! Alles wordt omgetoverd in griezelsferen en er is een speciaal Hocus Pocus Kindermenu. Meer weten over het halloweenweekend bij ’t Pannekoekhuis Lettele? Kijk dan hier.

Wist je dat je ook op andere feestdagen terecht kunt bij ’t Pannekoekhuis Lettele? Je kunt er onder andere je kinderfeestje vieren. Op zondag 1 december komen er pieten langs. En ook tweede kerstdag gaat niet ongemerkt voorbij. 

Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt

Lees ook:

't Pannekoekhuis Lettele

Tip: Halloween met kids vier je zo

Halloween wordt in Nederland een steeds groter kinderfeest! Steeds meer ouders gaan 's avonds met hu...
pannekoekhuis lettele kerstdag

Dit is er allemaal nieuw bij ’t Pannekoekhuis Lettele

Je hebt er vast wel eens gegeten: 't Pannekoekhuis Lettele. Dit familiebedrijf is al 25 jaar een heu...
Eating

Skaft’n? Dit eten we vandaag in Deventer dialect

Wat 'dodderig vandage' (loom of hongerig)? Misschien moet je even de kast in voor eerpel om deurmeka...

Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Vandaag gesloten

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

adv.