Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed kijken: 5 x verborgen lunchplekken in Deventer

Door Simone Groot Lipman 29 januari 2019

Heb jij binnenkort een lunch-date gepland? Voor deze gezellige lunchplekken loop je graag een blokje om. High Tea’s, broodjes, salades, vegetarisch genoeg om uit te kiezen! Sommige plekken zijn zo goed verborgen dat je er misschien aan voorbij loopt. En dat is jammer toch? Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Taste of Honey

taste-of-honey-vegetarisch
Foto: indebuurt Deventer

Liefhebbers van warme bagels en smeuïge cream cheese of heerlijke salades zitten goed bij A Taste of Honey. Dit leuke eettentje zit verstopt in de Spijkerboorsteeg. Bij mooi weer kun je heerlijk in de ommuurde stadstuin zitten. Binnen tref je een excentrieke mix van (tweedehands) meubilair.


Meer over A Taste Of Honey ontdekken?

A Taste Of Honey lunch

Vandaag gesloten

Spijkerboorsteeg 27, Deventer

Bekijk meer:lunch

TeaRose

Verscholen in de Walstraat vind je lunchroom TeaRose. Hier vind je gerechten met een Engels en Schots karakter. Zoals scones, sandwiches of verschillende pie’s. Verder vind je hier een keur aan zoetigheden die prima samengaan met een lekkere kop thee of koffie. Alles behalve standaard!


Meer over Tearose ontdekken?

Tearose lunch

Vandaag gesloten

Walstraat 20, Deventer

Bekijk meer:lunch

Vogeleiland

popup cafe vogeleiland
Foto | indebuurt Deventer

Loop eens het centrum uit, richting het Vogeleiland en strijk neer voor een lunch bij het pop-up café Vogeleiland. Hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland, een plek in de natuur midden in de stad! Het menu wisselt continu, volledig vegetarisch. Maaike Diks kookt met producten van het seizoen en uit de streek. Elk weekend staan er twee huisgemaakte soepen op de kaart. En het Volkshuis maakt de taarten en koekjes.

popup cafe vogeleiland luca

Nieuw! Pop-up café op het Vogeleiland

Het paviljoen op het Vogeleiland is sinds december dicht. Gelukkig kun je vanaf vandaag hier weer te...

Meer over Pop-up café Vogeleiland ontdekken?

Pop-up café Vogeleiland cafés

Vandaag gesloten

Stationsstraat 2, Deventer

Bekijk meer:cafés

Happerij Tapperij de Expeditie

expeditie
Foto: Facebook Happerij Tapperij de Expeditie

In de Smedenstraat vind je naast vele leuke winkels, ook nog een tof lunchzaakje. Wat zeg je van Zwitserse kaasfondue, de Egyptisch gevulde paprika (vegetarisch) maar ook sappige burgers. Je kunt ook je broodje overigens zelf samenstellen!


Meer over Happerij Tapperij de Expeditie ontdekken?

Happerij Tapperij de Expeditie restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Smedenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sync Ok

View this post on Instagram

2019 is van start en we gunnen het iedereen om komend jaar te genieten. Dat zijn wij in ieder geval wel van plan. We doen altijd ons best om jou lekker te laten ontspannen. Wees lief voor jezelf en dompel jezelf onder in #syncok . Januari is de maand bij uitstek om aandacht aan jezelf te geven en je vitaal te voelen. Dat doe je met onze groente, fruit en kruiden bommetjes. Swipe naar links om te zien wat wij aanraden voor een goede start. 2018 zal ons altijd bijblijven want een droom, visie, behoefte werd gerealiseerd. Sync Ok! En die behoefte bleek er bij jullie ook. We genieten van alle gelukkige vaste gasten en blij verraste nieuwkomers. De reacties zijn hartverwarmend en geven onwijs veel energie. Die energie steken we graag weer in Sync Ok en in jullie om 2019 nog mooier te maken. Tot snel! #start2019strong #zininditjaar #deventerhoreca #nlvegans #liefvoorjezelf #deventercentrum #glutenvrijgenieten

A post shared by Sync Ok (@sync_ok) on

Tussen de winkels vind je in de Broederenstraat dit duurzame bakery café. Het pand is veel groter dan je aan de voorkant verwacht. Het is een nieuw hip horecaconcept in onze Hanzestad. Bij Sync Ok kun je terecht voor ontbijt, lunch en gebak. Zo hebben ze een compleet glutenvrije kaart. Daarnaast is het grootste deel van de kaart ook veganistisch en noten/lactosevrij.

healthy-hotspots-deventer

5 x healthy hotspots in Deventer

Je hebt vast deze voornemens op een lijstje staan: sporten en… gezond eten! In Deventer is dat helem...

Meer over Sync Ok ontdekken?

Sync Ok lunch

Geopend08:30 - 17:30

Broederenstraat 29, Deventer

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.