Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Deventer

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Deventer op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De huiskamer van ZUS

FINLEYS Deventer
Foto | ZUS bar-kitchen

Op zondag wil je natuurlijk niets liever dan borrelen in een knusse omgeving. Dat komt goed uit, want door de grote leren bank, de vloerkleedjes en de warme houten meubels voelt het bij ZUS net alsof je in je eigen huiskamer zit. Met natuurlijk het grote verschil dat je hier wordt bediend door de vrolijke zusjes Daphne en Lynn als je bijvoorbeeld een lekkere FÏNLEY besteld. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Zowel de Tonic, Bitter Lemon als Ginger Ale staan hier op de kaart. Dus plof met je vrienden neer op de bank, of ga gezellig met de hele familie aan de lange stamtafel zitten. Fijne zondag!

Zondagse borrelplank

Proeflokaal toer Deventer FINLEYS
Foto | Facebook Proeflokaal toer

Bij een ZoMiBo horen ook hapjes, als je ’t ons vraagt. Dan zit je bij Proeflokaal ’t Oer zeker goed. Ze serveren namelijk verschillende borrelplanken. Koud of warm, vlees of vegetarisch, voor ieder wat wils! De hoeveelheid bestel je per persoon, hoe handig is dat! Het proeflokaal zit in een monumentaal pand, midden op de Brink. Alle winkelstraten zijn binnen handbereik dus op koopzondag kun je hier na het shoppen makkelijk met de voetjes omhoog genieten. Van binnen is het warm ingericht, en door de mooie grote ramen kun je goed naar buiten gluren. Een absolute aanrader voor de zondag dus!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Neerploffen na een stadswandeling

Vrienden van Vroeger FINLEYS
Foto | Facebook Vrienden van Vroeger

Hoe leuk is het om zondagmiddag eerst een stadswandeling door de oude binnenstad te maken, om daarna bij te komen met een hapje en drankje. Bij Vrienden van Vroeger kun je verschillende stadswandelingen boeken. Overdag maar ook ’s avonds! Je krijgt een rondleiding van een heuse stadshistoricus. Daarna plof je neer in het kleinste en gezelligste café van Deventer en is het ontspannen geblazen. Vrienden van Vroeger zit aan het Grote Kerkhof, dichtbij de IJssel. Het café staat bekend om z’n leuke barmannen en er wordt vaak live muziek gedraaid. Tip: bestel een lekker alcoholvrij FÏNLEY drankje als je maandag weer vroeg op je werk moet verschijnen!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.