Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Deventer

Aangeboden door FÏNLEY 22 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Deventer. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Kunst kijken voor jong en oud

Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE
Foto | Facebook Museum MORE

Net buiten Deventer, in Gorssel, ligt Museum MORE, het grootste museum voor modern realisme. Je vindt er ruim 100 werken van 44 verschillende kunstenaars. Samen geven ze een mooi beeld van een eeuw modern realisme in Nederland.  Een leuk uitje met je familie.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Borrelen bij NO11

Foto | Yourlittleblackbook.me.

Bij NO11 kun je goed zitten op zondag, dan is er namelijk live muziek vanaf 10.00 uur! Plof neer op de leren banken, ga zitten aan de hoge tafels of neem met de familie plaats aan de gezellige ronden tafels. Op de borrelkaart vind je onder andere heerlijke broodjes, sushi en een huisgemaakte croquette!  Tip: NO11 schenkt FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje.

Een stukje geschiedenis

FINLEY Sunday Guide stadswandeling Deventer
Foto | Bart Ross

Ga 17 november mee met Marie Luise tijdens een Storytrail stadswandeling. En dat is geen ‘gewone’ stadswandeling met gids en saaie feitjes. Een verhalenverteller neemt je mee door Deventer en brengt vrolijke en spannende verhalen, verborgen legendes en opmerkelijke anekdotes dichtbij.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.