Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x doen op zondagmiddag in Deventer

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Deventer. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Een tentoonstelling om je vingers bij af te likken

De Waag
Foto | indebuurt Deventer

Midden op de Brink vind je museum De Waag. Daar is de hele maand december de expositie ‘BLIK. Van conserven tot kunst’ te zien. Je vindt er onder andere recepten van negen Deventer chef-koks. De recepten van deze  culinaire hoogstandjes met producten uit blik mag je meenemen. Ideaal dus om met de familie vast wat inspiratie op te doen voor dat kerstdinertje. 

Gezelligheid op de kerstmarkt

Op de kerstmarkt in de Grote of Lebuinuskerk is het altijd gezellig! Of je nu komt voor de levende kerststal, kerstdecoratie voor in je eigen boom of een lekkere warme sjaal, je vindt het hier. De kerstmarkt is zondagmiddag 15 december in de Grote of Lebuinuskerk te vinden.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Plof neer bij Vrienden van Vroeger

Op het Grote kerkhof, schuin tegenover de Grote of Lebuinuskerk vind je Vrienden van Vroeger. Daar kun je zo neerploffen na het shoppen op de kerstmarkt. Onze tip? Bestel een lekkere frisse FINLEY (in de smaken Bitter Lemon, Tonic, Ginger Ale) met een van de broodjes of salades van de kaart. Van tonijnsalade tot bourgondische kroketten, hier is voor ieder wat wils!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.