Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Drie gangen eten plus bioscoopkaart voor nog geen dertig euro! 

Aangeboden door Happerij Tapperij de Expeditie 1 november 2019

Eerst uitgebreid een hapje eten; voor-, hoofd- en nagerecht met een drankje. Daarna naar de bioscoop om lekker uit te buiken terwijl je de nieuwste blockbuster kijkt. Het kan met deze speciale aanbieding van De Expeditie! Dat is nog eens een goed en goedkoop avondje uit…

De aanbieding van De Expeditie is simpel. Je gaat voor een chef’s menu van €29,95 of het drie gangen keuze menu van €32,95. Bij beide zit een entreekaart, voor een film naar keuze, inbegrepen. Dat is dus drie gangen plus een filmkaartje voor nog geen dertig euro!

Het verschil zit in de keuze. Bij het drie gangen keuze menu kies je de gerechten zelf van de kaart. Bij het chef’s menu is het een verrassing wat je krijgt. Als je een vegetarisch chef’s menu wilt, kun je dat van te voren aangeven.

Watertanden

Wat er dan zoal op de kaart staat? Als voorgerecht kun je onder andere kiezen uit crispy pulled pork, portobello uit de oven of een salade caprese. Gevolgd door bijvoorbeeld de Portugese piri-piri spareribs of een vispannetje. En last but not least vind je op de dessertkaart onder andere een suikerwafel, tiramisu met limoncello en een kaasplateau.

Vegetarisch

Ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons valt er een heleboel te kiezen. De saté van tempé is bijvoorbeeld erg populair. Die wordt precies zoals de varkenssaté gemarineerd en daardoor is het net alsof je vlees eet! En wil je dit gerecht veganistisch? Dan wordt de satésaus op basis van soja gemaakt. Een andere optie is de schelp van tortilla van het drie gangen keuze menu. Bestel je deze vegetarisch, dan krijg je i.p.v. gehakt extra verse groenten en cashewnoten.

Saté van tempé
Tiramisu met Limoncello
Vispannetje
Pulled pork
Suikerwafel

Het verrassingsmenu is dus onbekend, een verrassing. Maar wij kunnen al wel vast verklappen wat voor hoofdgerecht er op zou kunnen staat. Een heerlijke zwijn rack met groene pepersaus. Hmm.

Filmpje

Een aantal suggesties voor films hebben we ook alvast voor je op een rijtje gezet. In voor een goede thriller? Dan is Joker een aanrader. Meer zin in een Nederlandse romantische comedy? Reserveer een plekje voor F*ck de Liefde. Tot slot is er ook nog Gemini Man. Een nieuwe actiethriller met Will Smith in de hoofdrol. Hij wordt als huurmoordenaar opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent.

Handig; de filmkaartjes krijg je na het diner bij De Expeditie. Als je verzekerd wilt zijn van een bioscoopstoel is het handig om van te voren te reserveren. Dat kan telefonisch bij Vue Deventer, zodat je kunt vermelden dat je met deze bon komt.

Lunchen en filmen?

Deze deal geldt ook ’s middags! Twee gangen eten en daarna naar de middagfilm voor € 24,95 ! Inbegrepen zijn een frisdrank, lekker soepje (keuze uit twee) en daarna een broodje of tosti (keuze uit 20 verschillende broodjes en tosti’s). Dan kun je voor € 2,25 extra afsluiten een heerlijke koffie, waar De Expeditie bekend om staat. De koffie wordt namelijk vergezelt door een glaasje likeur met slagroom en een lekkere bonbon.

Lees ook:

Van Thailand en Spanje naar Deventer: Dylan en Eveline runnen De Expeditie

Ze reisden samen de wereld over, leerden veel in de buitenlandse keukens en streken uiteindelijk nee...

Meer over Happerij Tapperij de Expeditie ontdekken?

Happerij Tapperij de Expeditie restaurants en horeca

Geopend11:00 - 21:00

Smedenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.