Dit is er allemaal nieuw bij ’t Pannekoekhuis Lettele

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 7 december 2018

Je hebt er vast wel eens gegeten: ’t Pannekoekhuis Lettele. Dit familiebedrijf is al 25 jaar een heus begrip in de regio en ze hebben leuk nieuws! Na acht jaar gaan ze weer open op tweede kerstdag én oud-eigenaar Erwin Rijk is terug van weggeweest.

Erwin Rijk terug bij ’t Pannekoekhuis Lettele

Sinds deze zomer staat Erwin Rijk weer aan het roer. Hij was acht jaar lang de eigenaar van ’t Pannekoekhuis Olst en heeft nu ook ’t Pannekoekhuis Lettele overgenomen. Daarvoor werkte hij al zo’n veertien jaar als bedrijfsleider bij ’t Pannekoekhuis Lettele.

Met kerst weer open

Pannenkoeken eten met kerst? Goed nieuws, want dat kan na acht jaar weer bij ’t Pannekoekhuis Lettele. Deze tweede kerstdag zijn ze geopend.

Kerstpannenkoeken

Je kunt kiezen van de à la carte menukaart of uit één van de extra kerstgerechten. Hierbij kun je denken aan een carpaccio of een plankje gezelligheid (gevuld met diverse lekkernijen uit de keuken) als voorgerecht, een pannenkoek met ragout van ree- en hazenvlees of een pannenkoek met apfelstrudl. Nog ruimte voor iets lekkers na? Ga dan voor een heerlijke american cheesecake of stoofpeertjes.

pannekoekhuis lettele

Make-over

Wat is er nog meer nieuw? Nou, het restaurant heeft laatst een make-over gehad: zo is de bar een echte eye-catcher als je binnenkomt en is er een nieuw zitje als wachtruimte. Ook gaan de spotjes in het plafond er uit voor een knusse en sfeervolle sfeer. Perfect voor de kerst!

Kidsproof

Ben je van plan om met de kleintjes uit eten te gaan? Dan zit je hier goed, want kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. Rennen en ravotten door het restaurant? Dat mag hier altijd. En na een pannenkoek mogen ze allemaal een cadeautje uitzoeken. Leuk!

Wil je hier gaan eten op tweede kerstdag? Reserveer door te bellen naar 0570-551774.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele. Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Nu gesloten12:00 - 20:00

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

adv.