Deze heerlijke vers speciaalzaak wil een vestiging openen in Deventer en zoekt een enthousiaste ondernemer

Aangeboden door Kipperij

Veel lekkers in een tasje | Foto: Kipperij

Misschien wordt jouw droom binnenkort wel werkelijkheid: het starten van je eigen onderneming in het bruisende Deventer. Kipperij zoekt een enthousiaste ondernemer voor een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Colmschate en jij kunt de eigenaar worden. Leuk!

Kipperij zoekt een franchiseondernemer die met veel enthousiasme de handen uit de mouw steekt, leiding kan geven en bij klanten graag een lach op het gezicht tovert. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit is voor jou!

Gezellige plek

Het pand is gelegen in een drukbezocht winkelcentrum in Deventer. In Colmschate vind je meerdere hippe kledingwinkels, gezellige restaurants, cafés en supermarkten. Het shoppende publiek komt dus om verschillende redenen naar Colmschate: er is genoeg reuring en aanloop! Extra fijn: voor de deur kan er gratis geparkeerd worden!

Lees verder onder de foto >

Het pand in Deventer | Foto: Kipperij

De lekkerste gerechten

Kipperij heeft al meerdere vestigingen door heel Nederland. Een aantal franchisepartners gingen je dus al voor. Ze combineren het beste van twee werelden: een vers speciaalzaak mét delivery service. Hierdoor kunnen alle klanten blij worden gemaakt: je brengt een bezoek aan de winkel of de heerlijke snacks en maaltijden worden bij je thuis bezorgd. Kipperij staat voor vers, een goede service én een groot assortiment. Wie wordt er nou niet blij van een heerlijk stukje kip? Elke dag maakt het team de lekkerste broodjes, gerechten en snacks voor je klaar. En daar kun jij onderdeel van gaan uitmaken.

Lees verder onder de foto >

De bekende Kipperijpan | Foto: Kipperij

Franchiseondernemer

Een eigen onderneming starten: dat klinkt best spannend. Bij Kipperij word je van a tot z ondersteund om jouw vestiging een succes te maken. Maud Mol, franchisegever, licht toe: “Het is belangrijk dat iemand goed wordt klaargestoomd. De franchisepartner is natuurlijk zelf verantwoordelijk voor een succesvolle vestiging, maar Kipperij biedt hier alle tools voor aan en een franchisepartner kan rekenen op veel ondersteuning.” Je staat er dus nooit alleen voor. Fijn!

Meerdere vestigingen

Eén ding is zeker: als franchiseondernemer kun je altijd terugvallen op een vaste formule. Kipperij blijft hun ondernemers ondersteunen. Heb je het straks met deze Kipperij vestiging zo naar je zin en smaakt het naar meer? Dan kun je als ondernemer doorgroeien: er zijn mogelijkheden om meerdere vestigingen te openen.

Interesse?

Interesse? Heerlijke gegrilde kipgerechten, verse broodjes en blije klanten? Wat wil je nog meer?! Een succesvolle onderneming natuurlijk. Ben jij die enthousiaste ondernemer die ze zoeken? Neem dan contact op met Vera via [email protected] of 06-25364798. Wie weet ben jij binnenkort eigenaar van je eigen Kipperij in Deventer.

Ben je benieuwd hoe de vestiging in Deventer eruit kan komen te zien? Logisch! Kijk dan deze video. Is het geen plaatje?

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen
Presentatie Kipperij Den Bosch | Video: Kipperij

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Ramadan in Deventer: deze restaurants bezorgen ’s avonds na zonsondergang”

Ramadan in Deventer: deze restaurants bezorgen ’s avonds na zonsondergang

bezorgen ramadan Deventer
Ga naar “Van weekmarkt tot streekmarkt: deze markten bezoek je in Deventer”

Van weekmarkt tot streekmarkt: deze markten bezoek je in Deventer

Vrijdagmarkt markten Deventer
Ga naar “De favoriete plekken in Deventer van Elien: ‘Op deze plek krijg ik echt een vakantiegevoel’”

De favoriete plekken in Deventer van Elien: ‘Op deze plek krijg ik echt een vakantiegevoel’

Elien

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

  • Kwantum
  • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “damesbroek flared zwart van € 20 voor € 16”

damesbroek flared zwart van € 20 voor € 16

  • HEMA
  • Geldig t/m 1 april 2023
Ga naar “Alle AH Kleintjes groentegemak van € 4,38 voor € 2,50”

Alle AH Kleintjes groentegemak van € 4,38 voor € 2,50

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 2 april 2023