4 x chique uit eten in Deventer tijdens de Restaurantweek

Door Sophie Wassink 13 maart 2018

Het is Nationale Restaurantweek! Dat betekent dat je voor een klein prijsje leuk én voordelig uit eten kunt in Deventer. We tippen 4 restaurants waar je tot en met 21 maart een voordelig vorkje mee kunt prikken.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boas

boas
Foto: Facebook Restaurant Boas

Geniet van een stukje Frankrijk in de Walstraat bij restaurant Boas. Hier kun je tijdens de Restaurantweek terecht voor een verrassingsmenu in Franse sferen voor € 27,50 p.p. Wat dacht je van huisgemaakte foie gras of Côte de boeuf? Reserveren voor de Restaurantweek doe je hier.

Boas restaurants en horeca

Nu open17:30 - 23:45

Golstraat 6, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Chez Antoinette

chez antoinette straat
Foto: indebuurt Deventer

Chez Antoinette is een à la carte restaurant in Portugese stijl, gelegen in het Bergkwartier. Knusse hoekjes, intieme binnentuinen en sfeervol gedekte tafels. Tijdens de Restaurantweek serveert Chez Antoinette ook een verrassingsmenu voor 27,50 p.p.

Chez Antoinette restaurants en horeca

Nu open17:00 - 01:00

Roggestraat 10-12, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Huis Vermeer

wild-vermeer
Foto: Facebook Huis Vermeer

De keukenbrigade van Hotel Restaurant Huis Vermeer werkt uitsluitend met verse en vaak lokale producten. Je vindt Huis Vermeer op het Grote Kerkhof op een unieke, romantische en historische locatie. Tot 21 maart bestel je hier ook een verrassingsmenu voor  € 27,50 p.p.

Huis Vermeer hotels

Nu open10:30 - 22:00

Grote Kerkhof 9, Deventer

Bekijk meer:hotels

IJsselhotel

IJsselhotel
Foto: Facebook IJsselhotel

Reserveer een tafeltje in de serre van het IJsselhotel en geniet onder het happen door van het mooie uitzicht op de stad Deventer en op de IJssel. Ook hier kun je tijdens de Restaurantweek terecht voor een verrassingsmenu. Reserveren doe je hier.

Sandton IJsselhotel hotels

Nu openHele dag

Worp 2, Deventer

Bekijk meer:hotels
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶