3 x cadeautips voor Vaderdag

Door Simone Groot Lipman 13 juni 2018

Op zondag 17 juni is het Vaderdag. Als kind gaf je je vader een nutteloze steen met de fantastische tekst ‘pap je bent een kei,’ maar daar kun je als volwassene niet meer mee aankomen. Daarom hebben we dit handige lijstje met cadeautips voor Vaderdag samengesteld.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

High Beer

bier-vaderdag
Foto: Facebook De Heeren

De meeste vaders houden wel van een biertje op z’n tijd, dus met dit cadeau zit je altijd goed. Een high beer bij De Heeren kost €22 per persoon en je krijgt verschillende tapas met 3 speciaalbiertjes of 4 huisbiertjes van de tap. Ook het Vogeleiland heeft de enige echte high – beer en bites. Voor 23,50 euro per persoon krijg je 5 heerlijke bieren en 3 miniburgers.

De Heeren cafés

Vandaag gesloten

Brink 72, Deventer

Bekijk meer:cafés

Vogeleiland restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 18:00

Stationsstraat 2, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wijnproeverij

deventer-wijnhuis
Foto: indebuurt Deventer

Is je vader meer een wijnliefhebber? Het Deventer Wijnhuis fungeert ook als proeflokaal, waar je terecht kunt voor een wijnproeverij. Het is wel minimaal vanaf acht personen, dus neem gezellig je hele familie mee en kom meer te weten over wijn!

Het Deventer Wijnhuis speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 18:00

Holterweg 2, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

Radlervlaai

cadeautips-vaderdag-vlaai
Foto: Multivlaai

We gaan nog even door in de alcoholische versnaperingen voor Vaderdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Radlervlaai? Deze vlaai kost 19,95 euro, inclusief twee blikjes Hertog Jan Radler Gember en Citroen. Ook krijg je een voucher (1+1 gratis) voor de tweede persoon gratis bij een rondleiding in de Hertog Jan Brouwerij.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.