Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin om zelf ijs te maken? De IJsprofessor helpt je

Door Janneke Pol 14 augustus 2019

Niemand heeft gezegd dat het zomers weer moet zijn voor je een lekker ijsje kan eten. Zeker niet wanneer je deze zelfgemaakt hebt! Daarom komt de IJsprofessor vanmiddag naar het Deventer Stadsstrand om je hierbij te helpen!

Meloen, komkommer, peer met kaneel of ananas. De IJsprofessor neemt vanmiddag om 15 uur alle ingrediënten voor de lekkerste ijsjes mee naar Meadow. Hier leer jij voor zeven euro zelf de meest verrassende ijsjes maken!

De IJslollies zijn 100% biologisch, zitten vol met vers fruit, groente en superfoods en hebben geen toevoegingen. Normaal worden ze op ambachtelijke wijze gemaakt in het IJslab maar op 14 augustus maken jullie ze samen! Tijdens een echte proeverij worden alle zintuigen op de proef gesteld en wordt je meegenomen in de wereld van Onwijs Lekker IJs. Hierna volgt een introductie van de ijslollie. Een fotoshoot zorgt ervoor dat jullie allemaal leuk op de foto komen om de herinnering vast te leggen. Daarna kun je zelf als ijsprofessor aan de slag gaan en de ijslollies te maken met de recepten die je zelf hebt gekozen. én ze als ze klaar zijn natuurlijk ook op te eten! Na de workshop krijgt iedereen een diploma ‘jr IJsprofessor’ en kunnen de ijsjes rustig worden opgegeten.

 

Reserveren kan via deze link. Vol is Vol.

Meer over

Doen

adv.