Yes! We kunnen weer bijna buiten zwemmen in het Borgelerbad

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer 16 april 2019

Hopelijk krijgen we net zo’n zomer als vorig jaar, want dan kunnen we weer lekker vaak dobberen in de buitenbaden van het Borgelerbad in Deventer! Goed nieuws, de datum dat de buitenbaden weer geopend zijn, is dichterbij dan je denkt én de voorverkoop is al begonnen.  

Vanaf zondag 28 april 2019 kan je weer zwemmen in de buitenbaden van het Borgelerbad. En natuurlijk lekker zonnen op de gigantische speel- en ligweide en een ijsje of snack halen op het horecaterras. Het buitenbad bestaat uit een verwarmd trimbad, een recreatiezwembad met familieglijbaan en een groot ondiep kleuterbad. Genoeg zwemplezier dus!

20% korting tijdens de voorverkoop

Gegarandeerd kunnen afkoelen tijdens de snikhete dagen van 2019? Dan heb je geluk, want tot en met vrijdag 26 april krijg je 20% korting op je persoonsgebonden zomerabonnement van het Borgelerbad. En die kun je van 28 april tot en met 1 september 2019 onbeperkt gebruiken.

Borgelerbad (5) (1)

Tarieven

Het abonnement is verkrijgbaar bij zowel de receptie van De Scheg als Borgelerbad. Het zomerabonnement voor 3 t/m 12 jarigen en 65+’ers kost in de voorverkoop € 36,-. Hierna betaal je het reguliere bedrag van € 49,15. Het zomerabonnement vanaf 13 jaar kost in de voorverkoop € 46,50, hierna betaal je € 61,10.

Borgelerbad (1)

Zwemvierdaagse

De fanatieke zwemmers trainen alvast voor de Zwemvierdaagse die 8 juli in het trimbad van start gaat. En leuk om te weten: het is de vijftigste editie van de Zwem4daagse, dus de deelnemers staat een spectaculair programma te wachten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sportbedrijf Deventer. Meer over Sportbedrijf Deventer ontdekken?

Sportbedrijf Deventer sportcentra

Vandaag gesloten

Smeenkhof 12a, Deventer

Bekijk meer:sportcentra

adv.