Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekend voor de deur! Dit kun je doen in Deventer

Door Janneke Pol 25 september 2020

Nog heel even bikkelen en het is weer zover: weekend! Wist je dat er in Deventer allemaal leuke dingen op de agenda staan? We praten je bij!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Mode 10-daagse

Tot en met zaterdag 3 oktober is er de Mode 10-daagse in Deventer. Dat merk je niet alleen in de winkels zelf. Dit jaar is er ook een online modeshow. Alle deelnemende winkels presenteren hun nieuwe najaarscollectie op de website en op Facebookpagina Mode in Deventer. Per deelgebied komen de leukste en nieuwste mode van het moment naar voren. Je ziet meteen bij welke winkel je het kan kopen in de binnenstad of hoe je online kunt bestellen. Uiteraard geheel corona-proof. Waar? In de winkels binnenstad en volg het vanuit huis van 09:30 tot 18:00 uur. Entree: gratis. Meer info vind je op www.modeindeventer.nl

Zondagmiddagconcert Worpplantsoen

Mama's Mojo Worpplantsoen
Foto | Facebook Mama’s Mojo

Zondagmiddag klinkt er weer muziek vanuit de koepel in het Worpplantsoen. Deze keer is er een combi-optreden van The Celtic Tribe en singer-songwriter Martin van de Vrugt. Wiewatwaarwanneer? Muziekkoepel Nering-Bögel in het Worpplantsoen van 14:30 tot 17:30 uur. Entree: gratis. Meer info? www.muziekkoepelneringbogel.nl

Privé filmzaal winnen?

MIMIK
Groene stoelen in de kleine filmzaal | foto indebuurt Deventer

Begin september opende MIMIK haar deuren aan de IJssel. Dit wordt gevierd met leuke openingsactiviteiten, zoals MIMIK Prijzenparade waarbij je stoel je lotnummer is. De hoofdprijs is een eigen privé filmzaal met vrienden en familie. Meer informatie is te vinden op mimik.nl/open. “We moesten geduld hebben, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat,” zegt Rob van den Hove, Directeur MIMIK. “MIMIK is prachtig geworden en ik kan niet wachten om het aan heel Deventer te laten zien!”

Van 1 t/m 7 oktober is het extra leuk om naar de film of theater te gaan. Het stoelnummer is dan namelijk ook het lotnummer, waarmee bezoekers kans maken op één van de leuke prijzen. Iedere voorstelling wordt er een prijs weggeven. Bezoekers maken kans op prijzen als een lunch- of diner
bon, een borrelplank, twee kaarten voor een theatervoorstelling, maar ook een rondleiding door de Gulpener brouwerij, lokale cadeaubonnen en nog veel meer. De hoofdprijs is een eigen privé filmzaal, waarbij de winnaar zelf een film mag uitzoeken en eigen gasten mag uitnodigen. MIMIK
maakt het feest compleet met lekkere hapjes en drankjes.

Hoe werkt het?

Bezoekers kopen een ticket voor een film of theatervoorstelling in de actieperiode van 1 tot en met 7 oktober 2020. Het stoelnummer is automatisch het lotnummer. Bij iedere voorstelling wordt bekend gemaakt wat het stoelnummer is van de gelukkige winnaar en welke prijs de bezoeker ontvangt.
Bezoekers kunnen zo vaak meedoen als zij willen. Voor meer informatie en de spelregels, kijk op mimik.nl/open.

Glamour Day

tweedehands kleding
Foto indebuurt

Ja, je hoort het goed: binnenkort shop je bij héél veel winkels met 20 procent korting. National Glamour Day is zaterdag, een feest voor de koopjesjagers onder ons.

shoppen-kerst-korting

Glamour Day in Deventer! Hier shop jij zaterdag met korting

Ja, je hoort het goed: binnenkort shop je bij héél veel winkels met 20 procent korting. National Gla...

Eilandje: op expeditie in je eigen stad

vogeleiland
Foto | indebuurt Deventer

Vanaf zondag 13 september is de kunstroute Eilandje te bezoeken op het Vogeleiland, schuin tegenover station Deventer. Vijf Deventer kunstenaars hebben nieuw werk gemaakt geïnspireerd door dit monumentale eiland: Jeroen Diepenmaat, Jojanneke Dekens, Susanne Sørensen, Tamara Stoffers en Stefan Venbroek. Ze laten de bezoekers het Vogeleiland verkennen met nieuwe ogen, oren, neuzen en vingers. Café Mees en het Vogeleiland, 09:00 – 17:00 uur. Entree: gratis.

vogeleiland herfst

Tof! Genieten van kunst op Vogeleiland

Loes ten Anscher en Eva Kleeman presenteren Kunstwandeling 'Eilandje'. Deze kunstwandeling vindt pla...

Gloednieuwe expositie bij Etty Hillesum Centrum

Etty Hillesum Centrum
Foto | indebuurt Deventer

Er is een gloednieuwe expositie te bewonderen bij het Etty Hillesum Centrum. In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september is het Etty Hillesum Centrum van 12.00 tot 17.00 uur geopend en voor iedereen gratis toegankelijk. De nieuwe expositie is ‘Etty inspireert… Beter Samen Leven’ vertelt een eigentijds verhaal over het belang van de liefde en de gevolgen van discriminatie en uitsluiting.

Geniet van een kersverse expositie bij het Etty Hillesum Centrum

Het Etty Hillesum Centrum is gerenoveerd en de gloednieuwe expositie is klaar! De voormalige tentoon...

 

Lees ook:

Mysterie opgelost: daarom hangt dit spandoek aan de Bolwerksmolen

Heb jij hem al gezien? Het spandoek aan de Bolwerksmolen? De vrolijke regenboogkleuren en een Peace-...

Meldingen van (jeugd)overlast flink gestegen: zo zit het in Deventer

Je kent het wel: je loopt langs de Beestenmarkt, een skateparkje of plantsoen en je wordt begroet me...

Veel voor weinig! 3 x aanbiedingen in Deventer

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom hebben we de allerbeste aanbiedi...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.