VroegZat bij Burgerweeshuis: vroeg feesten én op tijd je bed in

Door Simone Groot Lipman 6 februari 2019

Waarom altijd maar tot laat in de avond moeten wachten om eindelijk te kunnen stappen? Een feestje dat vroeg begint kan toch ook heel geslaagd zijn? Het nieuwe feestje VroegZat komt binnenkort naar Deventer. Vinden we leuk!

VroegZat is een initiatief van Rob Rolefes en Collin Vaneker van Vossenjacht. Onder het motto vroeg feesten, lang slapen hebben deze Enschedeërs het plan opgevat voor een nieuw dansfeest.

Razendsnel uitverkocht

De eerste editie in Enschede (9 maart) moet nog plaatsvinden, net als het feestje in Hengelo (5 april), maar beide feestjes waren binnen no-time uitverkocht. De vraag of er belangstelling is voor een feestje waarbij je al vroeg in de avond op de dansvloer staat én redelijk op tijd onder de wol kunt liggen, is daarmee wel beantwoord! Het nu al succesvolle concept zal ongetwijfeld voor een uitverkocht Burgerweeshuis zorgen.

VroegZat

VroegZat moet het nachtleven naar de avond halen in onze Hanzestad. Een evenement voor wie van feesten én slapen houdt. Geen borrelavond, maar een goed feestje. Alleen sta je dan niet om 3:00 uur ’s nachts op de dansvloer je moves te showen, maar gewoon om 22:00 uur. Op deze manier kun je ook nog redelijk op tijd onder de wol liggen. Ideaal!

Wie wat waar wanneer

De eerste editie van VroegZat staat gepland voor zaterdag 18 mei in het Burgerweeshuis. Het feest begint om 19.30 uur en is om middernacht afgelopen. Let op: de kaartverkoop begint zaterdag 9 februari om precies 10.00 uur. Wil je bij dit toffe nieuwe feestje zijn, zit dan op tijd klaar met je laptop opengeklapt!


Meer over Burgerweeshuis ontdekken?

Burgerweeshuis poppodia

Vandaag gesloten

Bagijnenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:poppodia

adv.