Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Pop-up museum Naturalis komt naar Deventer

Door Simone Groot Lipman 28 maart 2019

Museum Naturalis in Leiden is even dicht. De collectie reist door het land, want waar leven is, is Naturalis. En dat is eigenlijk overal. Daarom reizen ze door Nederland en nu komt Naturalis zaterdag 30 maart naar Deventer! Een pop-up museum in een vorm van heuse rijdende slak vol activiteiten en weetjes over dier, natuur en mens.

Het pop-up museum vind je bij Intratuin Deventer (Weg door Zuid-Salland 1) . Je ontdekt hier alles over het  leven in je eigen achtertuin en de Nederlandse natuur.

Pop-up Museum

In de ‘rijdende slak’ krijg je een kijkje in de biodiversiteit van Nederland en ontdek je de samenhang tussen dieren, planten en bodem. Hier staan enthousiaste collega’s natuurlijk klaar om je vragen  te beantwoorden. De activiteiten zijn voor iedereen, maar speciaal voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kwartetspel

Om ook kinderen op een leuke, speelse manier te leren wat biodiversiteit en het belang daarvan is, heeft Intratuin een educatief kwartetspel ontworpen waarin de natuur centraal staat. Hierin komen insecten, dieren, vogels, planten en de bodem aan bod. Het kwartetspel krijg je cadeau bij aankoop van een Vlinderstruik (Buddleja) en kun je ook winnen met een kleurwedstrijd!


Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Geopend09:30 - 18:00

Weg door Zuid-Salland 1, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

adv.