Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: Halloween met kids vier je zo

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 10 oktober 2019

Halloween wordt in Nederland een steeds groter kinderfeest! Steeds meer ouders gaan ’s avonds met hun kinderen op pad, op jacht naar snoepjes. Maar de voorspellingen zijn wisselvallig, dus dat weekend binnen zitten is zeker geen straf. Hoe je toch in een spookachtig sfeertje blijft en een wel heel bijzondere Halloween beleeft? Daar weet ’t Pannekoekhuis Lettele wel raad mee! 

In Amerika zie je op iedere straathoek wel een pompoen, en gaan mensen zelfs verkleed naar werk! Zo ver is het bij ons nog niet, maar ieder jaar zijn er meer halloweenfeestjes en kinderen die zich verkleden als Dracula of heks en samen met papa en mama de buurt doorgaan voor snoep. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig.

Op snoepjesjacht door de regen?

Al zijn de weersvoorspellingen voor het Halloween-weekend wisselvallig. ”Droge en kletsnatte winderige dagen wisselen elkaar af met vrij normale temperaturen. Typisch herfstweer”, aldus Weer.nl. Of het droog blijft is dus nog niet helemaal zeker. Sowieso geen zin in de kou? Of wil je het dit jaar echt anders vieren, ga dan naar ’t Pannekoekhuis Lettele!

Halloween 't Pannekoekhuis Lettele
Foto | Unsplash

Hocus Pocus Kindermenu

Hier vier jij Halloween met de hele familie. Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november wordt het pannenkoekenhuis namelijk ondergedompeld in halloweensfeer. Inclusief vleermuizen, kaarsjes, spookjes en pompoenen.

Er is een speciaal Hocus Pocus Kindermenu met griezelsoep, heksenranja, een kleine of grote halloweenpannenkoek, spookijsje en een verrassing bij vertrek voor maar € 9,95! Daarnaast kunnen de kinderen worden geschminkt. Verkleed in je heksen- of batmankostuum zit je hier dus helemaal goed! Papa en mama kunnen gewoon de normale pannenkoeken van de kaart bestellen. En tot slot kun je na de pannenkoek alsnog een rondje trick or treat doen voor een extra zoet ‘toetje’.

 

Wist je dat je ook voor andere feestdagen terecht kunt bij ’t Pannekoekhuis Lettele? Op zondag 1 december komen er pieten langs en op tweede kerstdag kun je  er terecht om pannenkoeken te eten in kerstsferen.


Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Vandaag gesloten

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

adv.