Staking in het onderwijs: 5 x dit kun je doen in Deventer

Door Naomi Pater 13 maart 2019

Vrijdag 15 maart staken de leraren van het basisonderwijs waardoor bijna alle basisscholen de deuren sluiten. Heb je geen oppas kunnen regelen? Dan kun je er net zo goed een leuke dag van maken. Om je te helpen hebben wij alvast een handig lijstje gemaakt met dingen die je in Deventer kunt doen met je (klein)kinderen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Scheg

ijsbaan-scheg
Foto | De Scheg

Speciaal voor de stakingsdag heeft De Scheg een arrangement bedacht. Voor €8,60 ontvang je op vrijdag 15 maart entree tot de ijsbaan of het zwembad in combinatie met een kleine frites met mayo, ketchup of curry en een fruitshoot, koffie of thee. Korting van bijna 50%!


Meer over De Scheg ontdekken?

De Scheg sportcentra

Op aanvraag

Piet van Donkplein 1, Deventer

Bekijk meer:sportcentra

Kinderactiviteiten bij de Ulebelt

ulebelt deventer
Foto | Facebook De Ulebelt

Bij de Ulebelt worden er op vrijdag 15 maart verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur worden de kleine koters geschminkt door studenten van de opleiding make-up en hairstylist. Om de wachtrijen behapbaar te houden, zijn er per tijdsblok een aantal kaartjes beschikbaar. Deze zijn voor 50 cent verkrijgbaar bij de balie van de Ulebelt. Naast het schminkdagje worden er nog meer activiteiten georganiseerd deze dag. Waaronder een knutselmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur en een mozaïekproject waaraan de kinderen mee kunnen werken in de tuinen van de Ulebelt.


Meer over De Ulebelt ontdekken?

De Ulebelt kinderboerderijen

Nu gesloten13:00 - 17:00

Maatmansweg 3, Deventer

Bekijk meer:kinderboerderijen

Filmhuis: Klara en de gekke koeien

Bioscoop
Foto | Pexels

Tijdens de staking op vrijdag 15 maart draait er een gloednieuwe film in Filmhuis De Keizer, Klara en de gekke koeien. De filmt begint om 11:30 en via de website kan je al kaarten kopen. Woensdag 13 maart gaat de film al in première. Het gaat over Klara, een jong kalf die een grote droom heeft: zij wil een grote ster worden. Het uitje is ook een heerlijke trekker voor je portemonnee, want een kaartje voor volwassen en kinderen kosten maar €7.


Meer over Filmhuis De Keizer ontdekken?

Filmhuis De Keizer bioscopen

Nu gesloten15:30 - 22:30

Keizerstraat 78, Deventer

Bekijk meer:bioscopen

Eevees fun Fair Deventer Pokemon League

Pokémon
Foto | Pexels

Voor de stoere binken die overdag niks te doen hebben en toch in de avond nog ergens heen willen, organiseert de Pokemon League in Deventer een evenement voor Pokemon lieverhebbers. Het evenement is voor jong en oud en er is mogelijkheid om kaarten met elkaar te ruilen en het kaartspel te spelen. Het spektakel vindt plaats op vrijdag 15 maart van 18:30 uur tot 21:30 uur in Verbindingscentrum de 5hoek.


Meer over Verbindingscentrum de vijfhoek ontdekken?

Verbindingscentrum de vijfhoek workshops

Nu open09:00 - 18:00 *

Andriessenplein 1, Deventer

Bekijk meer:workshops

Bounz!

Bounz
Foto: Facebook Bounz

Spring alle schoolstress eraf bij trampolinepark Bounz in Deventer, het leukste trampolinepark van Nederland. Je beleeft er urenlang springplezier met 32 aaneengeschakelde trampolines. Maandag tot en met vrijdag betaal je: € 7,50 per uur en voor het 2e uur €5,00.


Meer over Bounz ontdekken?

Bounz sportcentra

Nu gesloten11:00 - 17:00

St Olafstraat 5, Deventer

Bekijk meer:sportcentra

Nog een uitje?

Missen wij een te gek uitstapje tijdens de stakingsdag? Stuur dan een mailtje naar: [email protected].

Houd er alvast rekening mee: het onderwijs gaat weer staken

Je kunt maar beter alvast een dag vrij nemen op 15 maart 2019 óf een goede oppas zoeken. Het ziet er...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.