Rustig weekend voor de boeg: 3 x genieten dit weekend

Door Simone Groot Lipman 12 januari 2018

De kids zijn deze week naar school, langzaamaan kom het ritme weer op gang. Daarom is het goed én verstandig om even te ontspannen en vooral te genieten dit weekend. Dat doe je zo: 3 tips op een rij!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Opening Rauw Licht

arda aras rauw licht
Foto: Arda Aras Photography

Van vrijdag 12 januari t/m 23 februari exposeert Rauw Licht diverse foto’s in de Grote of Lebuïnus kerk. Rauw Licht is een fotocollectief uit Deventer, dat ontstaan is door een gezamenlijke passie: het laten zien van een verhaal door middel van fotografie. Denk hierbij aan analoge zwart-wit platen, digitale natuur foto’s, zelfportretten en reisfotografie. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Check hier alvast een voorproefje.

Hoewatwaar: vrijdag 12 januari om 19:00 uur is de grote opening. De expositie is gratis te bekijken tijdens de openingstijden van de kerk.

Schaatsnacht

schaatsen

Op zaterdag 13 januari organiseert De Scheg in samenwerking met de Deventer IJsclub wederom de Schaatsnacht van Deventer. De Deventer Schaatsnacht draait om de prestatietochten van 25 (alleen voor jeugd t/m 12 jaar), 50, 100 of 150 kilometer. Naast de prestatietochten zijn er diverse activiteiten als ijsspelletjes en live muziek rondom de sfeervol aangeklede kunstijsbaan. Speciaal voor tieners is er vanaf 19.00 uur discoschaatsen.

Hoewatwaar: zaterdag 13 januari vanaf 16:00 uur. De kosten bedragen €5,25 voor de jeugd t/m 12 jaar en €14,75 voor volwassenen. Recreatief schaatsen geldt het normale tarief.

Singer-songwriters

De kwartfinalisten van de Grote Prijs van Nederland competitie 2017-2018 zijn bekend! De 15 winnaars in de categorie Singer-songwriter zullen in januari en februari strijden voor een plekje in de halve finale! De tweede kwartfinale is in het Burgerweeshuis. Dit is de line-up:

Tom de Visser
Arjan Brandsma
Khalil Toumi
YVI
Cashmyra

Hoewatwaar: zaterdag 13 januari va 19:30 tot 23:00 uur.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen