Rocken bij café Midtown tijdens Rockfest 2019

Door Simone Groot Lipman 22 januari 2019

Zaterdag 26 januari 2019 is de vijfde editie van Midtown Rock-Fest. Een lustrum! Dus halen ze alles uit de kast met drie steen harde bands. Vanaf 19.30 uur zullen deze drie rockbands het dak van Blues Rock Café Midtown eraf blazen. En het mooie is: de toegang is gratis! 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Black Monsoon

black monsoon
Foto | Facebook Black Monsoon

Black Monsoon (trio uit Deventer en Utrecht) opent deze avond met meeslepende samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Ze maken tegendraadse Noise-Grunge. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Op 6 oktober 2018 bracht het drietal debuut-EP Black Monsoon uit op vinyl en online via Spotify. Dit vierde de band met een uitverkochte show in de sferen waarin de nummers ontstaan, in de oefenkelders van Deventer poppodium Burgerweeshuis.

Nice Boys

nice boys
Foto | Facebook Nice Boys

Daarna volgt een optreden van Nice Boys. Dit is een Nederlandse Rose Tattoo coverband die een verschrikkelijk goor potje rock ’n roll zullen spelen. Een avondje Nice Boys is rock ’n roll zoals het is bedoeld, rauwe zang, drijvende drums, beukende bas en gierende gitaren.

Rise Of The Wood

rise of the wood
Foto | Facebook Rise Of The Wood

Als headliner staat Rise Of The Wood is een 5-man sterke formatie op het podium om het feestje goed af te sluiten! Verwacht een mix van punk, metal en rock. Laat je verrassen door het muzikaal perfect afgestemde en energieke geluid wat deze band ten gehore brengt!


Meer over Blues Rock Cafe Midtown ontdekken?

Blues Rock Cafe Midtown cafés

Nu open15:00 - 04:00

Brink 14A, Deventer

Bekijk meer:cafés
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.