Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pak de agenda’s erbij! Dit is jouw weekend in Deventer

Door Janneke Pol 8 november 2019

Oh wat hebben we ze weer gemist, zaterdag en zondag! Niet voor niets, want in Deventer is er genoeg te doen. Wij zetten een paar suggesties voor je op een rij. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Deventer Dansdagen

Foto|Facebook Deventer Dansdagen

Ken jij de Deventer DansDagen? Dit is een jaarlijks evenement met voorstellingen, films, workshops en andere activiteiten. Naast de samenwerking tussen professionals en amateurdansers is het creëren van presentatiemogelijkheden een doel tijdens deze dagen. Verschillende dansgroepen treden op op het grote toneel van de Deventer Schouwburg. Belangrijk onderdeel is talentontwikkeling: leren van professionals maar ook van elkaar. Waar? Deventer Schouwburg. Wanneer? Vrijdag tot en met zondag. Entreeprijzen zijn divers. Meer info vind je op: www.deventerdansdagen.nl

Platenbeurs in de Lebuïnuskerk

Foto|Facebook Platenbeurs Lebuïnuskerk

De Lebuïnuskerk als een enorme platenwinkel, hoe vind je die? Ruim veertig kramen uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Engeland komen zaterdag naar Deventer en zetten hun stand op in de Lebuïnuskerk. Samen zijn hier zeker 100.000 LP’s, Single’s, CD’s, Merchandise te koop. In alle genres zoals Rock, Pop, Metal, Nederlandstalig, HipHop of Jazz ga je koopjes en collectors vinden. Uniek zal zijn de Normaal-stand van Willem. Deze grote liefhebber heeft ruim 400 verschillende items van de Achterhoekse dialectgroep Normaal in zijn stand. Platenbeurs Deventer is gratis toegankelijk en begint om 10 uur, tegen 17.00 gaan de platenbakken dicht.

Haken met Bobbi Eden in Colmschate

Foto|Facebook Bruna Flora

Bobbi Eden signeert zaterdag haar haakboek bij Bruna Flora in Colmschate. Zeg je ‘Bobbi Eden’, dan denk je misschien niet meteen aan haken, toch komt ze haar allernieuwste haakboek promoten en signeren. Voormalig pornoster Bobbi Eden is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol schrijfster van haakboeken. Haar derde boek is onlangs verschenen en dit moet natuurlijk gevierd worden. In het boek Haken @ Home Warm Winter zien we hoe je de mooiste haakwerkjes voor in huis maakt, maar richt Bobbi zich ook op het maken van baby- en kinderkleding. Of je nu voor Bobbi komt of voor het haken, zet zaterdag 9 november bij Bruna Flora van 13:00 tot 14:00 in je agenda. Wil je vooraf eerst zelf lekker aan de slag? Voorafgaand aan het signeren is er een basisworkshop haken van 11.30 tot 12.30. Helemaal gratis. Aanmelden kan via [email protected]

Inspiratie-event FEM Power Day

Foto|Facebook Fem Power

Op vrijdag 8 november vindt de tweede editie van de FEM Powerday plaats. De organisatie belooft een uitdagend programma voor de zelfbewuste vrouw die meer wil leren als het gaat om Vrouwelijk Leiderschap. “Het herkennen en inzetten van je vrouwelijke intuïtie geeft je meer zelfvertrouwen, vitaliteit, meer energie, creativiteit, sensualiteit, intimiteit en meer uitdaging. Voor jezelf en de mensen om je heen. In je relatie, als ouder, op je werk of in je business.” Ruim 75 vrouwen ontmoeten elkaar in een informele sfeer en er worden verschillende interactieve sessies aangeboden met als afsluiting een gezellige netwerkborrel. Ook zin in? Bekijk dan www.fempowerevents.com.

Popronde! Bandje in de hoek van iedere kroeg

popronde-deventer
Popronde 2017. Foto: Denise Janssens | Facebook Popronde Deventer

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. En dit weekend komt het naar Deventer! In de Deventer binnenstad spelen op zaterdag 9 november tientallen bands en acts op verschillende locaties, variërend van bruin café tot poppodium. Popronde is de springplank voor nieuw talent binnen het Nederlandse muzieklandschap. Tijdens dit festival vind je de nieuwste pareltjes en ontdekkingen van Nederland. In Deventer staan er 42 bands op het programma op 22 verschillende locaties. De muziekgenres gaan van Singer-songwriter, blues & jazz tot Hip Hop, Funk, Reggae en Metal. Voor ieder wat wils dus. Horeca Deventer binnenstad, 14:00 – 23:30 uur. Entree: gratis. Bekijk bijvoorbeeld een optreden van TESSEL om 20.00 uur bij Persee. Meer info is te vinden op www.popronde.nl/steden/deventer. 

Tijd voor de Popronde! Grootste reizende muziekfestival komt naar Deventer

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.