Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet schrikken! Zondag is het een Beestenboel op de Brink

Door Janneke Pol 11 september 2019

Het wordt één grote Beestenboel op de Brink zondag. Dit ter ere van het honderdjarig jubileum van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Lees hier wat je kunt verwachten.

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) werkt aan de diergezondheid van landbouw- en gezelschapsdieren. Met ‘Beestenboel op de Brink’ viert de GD het 100-jarig bestaan samen met de inwoners van Deventer en omstreken.

Ga op het ‘Leerplein’ op onderzoek uit in het mobiele laboratorium, struin over de streekmarkt of maak met een stadsgids een speciale ‘Dierenwandeling’ door Deventer. Even bijkomen, maar bruisen de kinderen nog van energie? Dan is er het ‘Kidsplein’ met een stroglijbaan, skelterbaan, springkussen en een heuse Cupcake Cup.

‘Leukste dier van Deventer’

Heb je thuis of op een boerderij in de buurt nog een fotogenieke twee- of viervoeter rondlopen? Via Facebook kun je meedoen aan de fotowedstrijd ‘Leukste dier van Deventer’. Ook is er een tekenwedstrijd. Alle kinderen kunnen zondag 15 september hun mooiste boerderij(dieren)tekening inleveren.

Meer info vind je op www.100jaargd.nl

Lees ook:

Uitzicht

11 x zij hadden een fantastisch uitzicht op insta!

Sta jij nou nét op dat plekje met het beste uitzicht? Dan moet je dat natuurlijk even delen. Zij ded...
Deventer Buitensociëteit

Uit eten met een grote groep? 7 x in deze restaurants kun je goed terecht

Nog snel even een tafeltje reserveren, maar dan wel voor acht tot twaalf personen? Bij deze restaura...

Meer over

Dieren Doen

adv.