Muzikaal weekend voor de boeg: 5 x genieten dit weekend

Door Simone Groot Lipman 11 januari 2019

De kids zijn deze week naar school, langzaamaan kom het ritme weer op gang. Daarom is het goed én verstandig om even te ontspannen en vooral te genieten dit weekend. Dat doe je zo: vijf tips op een rij!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fresku

fresku

Yes, Fresku komt naar het theater in onze Hanzestad! Fresku is een geboren verhalenverteller. Verrassing is zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Ook weet hij dat hij nog veel verhalen moet vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuw programma komen. Voordat het te laat is!

Hoewatwaar: Vrijdag 11 januari om 20.30 uur. Tickets kosten €16,50.

Restaurant en Theater Bouwkunde theaters

Nu open18:00 - 00:00

Klooster 2-4, Deventer

Bekijk meer:theaters

Mini Elfstedentocht

schaatsen-kind-natuurijs-anp
Foto | ANP

Schaatsliefhebbers hunkeren al jaren naar een nieuwe editie van Elfstedentocht. Daarom heeft De Deventer IJsclub iets leuks bedacht! De ijsclub organiseert een mini Elfstedentocht voor basisschoolleerlingen op ijsbaan De Scheg. Alle kinderen uit Deventer en omstreken tot en met 12 jaar meedoen aan deze recreatieve tocht der tochten. IJsbaan de Scheg wordt tot een waar Efstedenparcours omgetoverd. Niet vergeten: muts en handschoenen zijn verplicht, ook als het niet zo koud is!

Hoewatwaar: Zaterdag 12 januari 2019. Inschrijven kan vanaf 9.15 uur in het schaatscafé op ijsbaan De Scheg. De 3 kilometer start om 10.00 uur en 5 kilometer om 10.30 uur. Kinderen die bij de ijsclub schaatsen kunnen gratis inschrijven, andere deelnemers betalen €3,50 per kind.

schaatsen-kind-natuurijs-anp

It giet oan! We krijgen een mini Elfstedentocht in Deventer

De laatste Elfstedentocht vond plaats in 1997. Schaatsliefhebbers hunkeren al jaren naar een nieuwe ...

Deventer IJsclub schaatsbanen

Piet van Donkplein 1, Deventer

Bekijk meer:schaatsbanen

Boogie Nights

Posted by BoogieNights on Wednesday, 2 January 2019

Zaterdag 12 januari vier je je nieuwjaarsparty bij het Burgerweeshuis met Boogie Night. Verlichte dansvloer, discobollen en de beste dance hits uit de jaren 70, 80 en 90. Een avond herinneringen ophalen, stilstaan is geen optie!

Hoewatwaar: Zaterdag 12 januari van 22.00 tot 03.00 uur. Tickets kosten 10 euro.

Burgerweeshuis poppodia

Nu open20:00 - 02:00

Bagijnenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:poppodia

Rebel Radio

Posted by Mr. Rockafeller on Wednesday, 2 January 2019

Bij De Hip kun je zaterdag luisteren naar Rebel Radio, een mix van funk, pop, rock, soul, 80’s, nineties, disco en house-invloeden. Van Abba tot Mauskovic Dance Band en van Chic tot The Doors.

Hoewatwaar: Zaterdag 12 januari van 23.00 tot 04.00 uur. Entree is gratis!

De Hip cafés

Nu open12:00 - 04:00

Brink 21, Deventer

Bekijk meer:cafés

Rock-‘n-roll feestje

them lewis boys

Zet je schrap voor een middag vol rock-‘n-roll, boogie-woogie en piano blues. Them Lewis Boys is de beste piano rock ’n’ roll band van Nederland. Succesvol op festivals in Engeland, Noorwegen, Zwitserland, België en Nederland. De band brengt een eerbetoon aan de opzwepende piano rock uit de jaren ’ 50 ’60 en ‘70. Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Little Richard, Fats Domino komen allemaal voorbij, maar ook eigen songs komen aan bod. Tevens zal de nodige boogie-woogie en piano blues op het programma staan. Zondag treden ze op in de Fermerie, dus trek je dansschoenen aan!

Hoewatwaar: Zondag 13 januari van 15.30 tot 18.30 uur bij De Fermerie. Entree is vijf euro.

De Fermerie cafés

Nu open09:00 - 00:00

Muggeplein 9, Deventer

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.