Kijkje achter de schermen bij KonnecteD? Eus is er ook

Aangeboden door KonnecteD 10 juni 2019

Misschien ken je de naam KonnecteD nog niet, maar de naam van de bedrijfsonderdelen Sallcon of Deventer Werktalent ken je vast en zeker. Zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.30 uur zet het bedrijf de deuren open en kun jij een kijkje achter de schermen nemen. En hoe gaaf je kunt schrijver, columnist en Deventenaar Özcan Akyol ook zien, hij opent de open dag aan de Schonenvaarsdersstraat in Deventer.

Wat deze open dag zo bijzonder maakt is dat er voor iedereen wat te doen en te zien is. Ben je creatief en houd je van dingen maken? Kom dan langs op de afdeling Montage en Techniek. Ben je een echte smulpaap of een zoetekauw? Neem dan een kijkje op de verpakafdeling waar Tony’s Chocolonely wordt ingepakt. Maar je kunt ook wat lekkers eten in het bedrijfsrestaurant waar de talenten van de werkleerkroute horeca voor je klaar staan. Het water loopt ons al in de mond!

Jezelf presenteren?

Wil je jezelf online goed presenteren? Maak een profielfoto voor social media bij de fotograaf en volg de workshop Zakelijk Online Netwerken. Ben je fan van alles wat een motor heeft? Bezoek dan het binnenplein waar alle voer- en werktuigen van Sallcon, het Groenbedrijf en Cycloon Post te vinden zijn.

Nog niets voor Vaderdag?

Voor de kleintjes is er ook van alles te doen en te beleven; maak met een verfmachine een kunstwerk voor Vaderdag, eet volop ijs & popcorn en spring tot je misselijk bent op het springkussen van Go Ahead Eagles.

Hoe zit het ook alweer

Wat KonnecteD ook alweer inhoudt? Bij KonnecteD draait het om mensen. Werkzoekenden met een afstand tot werk én ondernemers die maatschappelijk verantwoord (willen) ondernemen. Sallcon biedt werk aan mensen die vallen onder de oude Wet Sociale Werkvoorziening. Deventer Werktalent ondersteunt werkzoekenden die vallen onder de zogenoemde Participatiewet en werkgevers die personeel zoeken. En je raadt het al: deze twee bedrijfsonderdelen zijn nu verbonden in het nieuwe werkleerbedrijf KonnecteD.

Hou je een plekje vrij zaterdagmiddag? De horecatalenten, meesterlassers, chocolade-inpakkers, schoonmaakkanjers, groenliefhebbers en al die andere waanzinnig leuke en getalenteerde medewerkers staan klaar om jou te ontvangen.

Hoe, wat, waar?

Open dag KonnecteD, zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.30 uur. Schonenvaarsdersstraat

Klik hier voor een plattegrond en programma


Deze bijdrage wordt je aangeboden door KonnecteD. Meer over KonnecteD ontdekken?

KonnecteD dienstverlening

Nu gesloten08:30 - 17:00

Schonenvaardersstraat 9, Deventer

Bekijk meer:dienstverlening

adv.