Game on! In deze Deventer cafés kun je bordspellen spelen

Door Simone Groot Lipman 10 november 2017

Deze tijd van het jaar is gewoon gemaakt voor lange avonden, goed gezelschap en een spelletje. Hier in Deventer kun je je rustig een paar uur in een stoel nestelen met je favoriete bordspellen. 

<< < Pagina 1 / 6 >

Café Glas in Lood

spel-glasinlood
Foto: Facebook Café het Glas in Lood

Café Glas in Lood is de koning van de bordspellen in kroegen. Het café heeft maar liefst 300 (!) verschillende bordspellen waar je uit kunt kiezen. En ze hebben pas nieuwe spellen toegevoegd. Wat denk je van Bezzerwizzer? Het is hét alternatief voor 30 seconds en triviant. Veel leuker dan die laatste en net wat chiller dan de eerste. En het leuke is, barman Maarten speelt ook graag een spelletje met je mee.

Note: iedere woensdag krijg je gratis een schaal Kettle chips als je een spelletje komt spelen met minimaal vier man. Bij het tweede rondje een kaas/worstplankje. Biertje erbij, spelletje doen!

Café Het Glas In Lood cafés

nu open16:00 - 02:00

Brink 85

Bekijk meer: cafés

De Bisschop

spel-bisschop
Foto: Facebook De Bisschop

Afgelopen zomer opende Rhandy Bishop de deuren van zijn eigen kroeg De Bisschop. Eind september kwamen de spelletjes voor de dag in de kroeg. Perfecte timing! Kies uit 30 Seconds, Qwixx of toch liever een potje ouderwets Yahtzee?

De Bisschop cafés

nu open13:00 - 02:00

Brink 17

Bekijk meer: cafés

Café de Heks

bordspel-heks

Barmannen Xander Bijl en Siemon Jacobs vertelden ons dat je ook gezellig spelletjes kunt spelen onder genot van een biertje. Naarmate de nacht vordert (en het bier vloeit) groeit de strijdlust… Zoals je ziet is er keuze uit 30 seconds, pim pam pet, kolonisten van Catan, speedcups. Of als je liever een potje wil schaken of rummikub spelen kan dat ook gewoon.

Bierencafé De Heks cafés

nu open14:00 - 02:00

Brink 63

Bekijk meer: cafés

Coffee Together

bordspel

Coffee Together organiseert speciale bordspel avonden. Te leuk! Volgende week donderdag, op 16 november is de volgende avond. Vanaf 19.00 uur ben je welkom. Durf jij de uitdaging aan?

Coffee Together koffiebars

Op aanvraag11:00 - 18:00

Lange Bisschopstraat 40

Bekijk meer: koffiebars

The Irish Elk

bordspel-irish

The Irish Elk is net twee weken open op de Brink. Hier kun je niet alleen terecht voor een biertje, een burger of een goed glas whiskey, maar ook voor een… juist: spelletje. Zin in een potje schaken?

The Irish Elk cafés

nu open10:00 - 02:00

Brink 29

Bekijk meer: cafés

Missen we er één?

scrabble

Laat het ons weten in de reacties, dan vullen we de lijst aan!

<< < Pagina 1 / 6 >
Foutje gezien?

Lees mee en reageer! (10 reacties)

Reactie