Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit sexy event van Bobbi Eden vindt binnenkort weer plaats in Zwolle

Aangeboden door Bobbi Eden’s Loversland 7 september 2019

Oelala! De erotiekbeurs van Bobbi Eden zal op 27,28 en 29 september voor de tweede keer in Zwolle neerstrijken. Zinderende attracties, prikkelende workshops, spannende speeltjes van Miranda XL en opwindende burlesque- en striptease shows. De ticketverkoop loopt! Wat kun je allemaal verwachten? Hier vind je alle info op een rijtje. 

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Vind je weg in het erotisch doolhof

bobbi-loversland
Mark Laurenz en Bobbi Eden, vorig jaar tijdens Loversland | Foto: Cinetex

Ook deze editie kun je weer naar hartenlust verdwalen in het erotisch doolhof. Dit jaar is het klassieke doolhof nog groter opgebouwd en dus nog spannender. Er gebeurt namelijk van alles in het doolhof…

Swingers café

loversland bobbi eden

Dit jaar is ook het swingers café nog groter, nog meer kans dus om spannende swingers tegen te komen. Hier verleg jij je grenzen en kom je gelijkgestemden tegen met wie je samen op ontdekkingstocht kunt gaan. Oeh!

Burlesque- en striptease shows

loversland-117
Foto: Bobbi Eden’s Loversland

De dames van de burlesque beheersen de kunst van het verleiden en dat zul je weten ook. Kijk je ogen uit en geniet van de show! Nog niet genoeg voorpret gehad? Tijdens Loversland treden verschillende strippers en pornosterren live op. Next level: op het SM podium maak je kennis met de wereld van BDSM. Dit is voor bezoekers voor wie spannend nog niet spannend genoeg is.

Glory holes

Nieuwer dan nieuw zijn de glory holes. Met een oppervlakte van 200 m2 en ruim 35 glorieuze gaten is deze attractie grootser dan ooit. Weet jij wie jou aan de andere kant van de muur verwent? Laat je verassen, laat je verleiden. De glory holes zijn zowel voor single mannen als vrouwen, koppels zijn natuurlijk ook welkom.

De naakte schilder

Beeld | Bobbi Eden’s Loversland

De wereldberoemde, naakte schilder is eregast op Loversland! In de afgelopen 8 jaar heeft deze Pricasso wereldwijd bekendheid gekregen door zijn verbluffende schilderijen, met als penseel enkel zijn penis. Laat je schilderen door de naakte schilder of bewonder hem op het hoofdpodium. Ook zal de schilder Bobbi Eden met zijn kwast gaan schilderen. Wil je zien!

Speeltjes shoppen

loversland-411
Foto: Bobbi Eden’s Loversland

De IJselhallen worden 27,28 en 29 september omgetoverd tot een erotisch walhalla. Natuurlijk kun je hier ook de laatste gadgets kopen op het gebied van erotiek. Shop bijvoorbeeld een nieuw speeltje bij Miranda XL! Er is nog ruimte voor een aantal standhouders. Wil jij graag op de Loversland editie in Zwolle staan? Wees er snel bij!

Meer, meer, meer!

Foto: Bobbi Eden’s Loversland

Krijg je er niet genoeg van? Er is meer. Ook dit jaar ontbreekt de kinky willy, de mechanische rodeolul, niet. Durf jij het aan? Moet je even bijkomen van alle indrukken? De erotische bioscoop barst van de spannende films.

Hoewatwaar

loversland-zwolle
Foto: Loversland

De 18-plus beurs met spannende speeltjes en activiteiten vindt plaats op 27, 28 en 29 september in de IJsselhallen in Zwolle. De toegang is 20 euro per persoon. Op zaterdag betaal je 25 euro, en een heel weekend kost 50 euro. Scoor hier jouw ticket. Loop jij warm voor een VIP-behandeling? Bezoekers met een VIP-ticket krijgen onder andere een goodiebag, een gratis drankje op het VIP deck, toegang tot het fetish café en ontmoeten Bobbi Eden in levende lijve tijdens de Meet & Greet.

Vrijdag 27 september: 18:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 28 september: 13:00 uur tot 00:00 uur
Zondag 29 september: 13:00 uur tot 20:00 uur


Meer over Bobbi Eden’s Loversland ontdekken?

Bobbi Eden’s Loversland entertainment

Koperslager 19, Nijkerk

Bekijk meer:entertainment
Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.