Zing mee met Doe Maar, Fleetwood Mac en The Doors tijdens Undercoversessies op de Brink

Door Simone Groot Lipman 27 juni 2018

Zaterdag 30 juni verschijnen maar liefst drie Undercoversessies op de Brink om te vieren dat de zomer nu echt begonnen is. Doe Maar, Fleetwood Mac en The Doors staan dit keer op het programma. De avond begint al om 19.00 uur en toegang is gratis. Dus zorg dat je op tijd bent voor een plekje vooraan. Om alvast in de stemming te komen, zetten we ze even op een rij. En wel meezingen dan hè.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Doe Maar

Je kunt alles meezingen en daarnaast kan je heerlijk op de muziek heupwiegen. Een ideale sessie om de avond mee te openen. In de band o.a. leden van The Pheromones en The Originators.

Fleetwood Mac

Bauke Bakker (Her Majesty) is de sessieleider. Dan weet je dat het goed zit. Bovendien een topbezetting met op zang Lea Kliphuis, Chantal van Brummelen en Bauke Bakker zelf.

The Doors

Behoort volgens de organisatie tot de absolute top van de Undercoversessies. Dus de perfecte afsluiter van de avond. Vorig jaar zetten ze de hele tent op de Zwarte Cross én Oerol op z’n kop. Nu is de Brink aan de beurt. In de band leden van De Staat, Donnerwetter en the incredible Lawrence Mul (Raw Flowers) op zang. Krijg je er al zin in?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.