Vier de (na)zomer met Zomerfestijn op de Brink!

Door Simone Groot Lipman 12 september 2018

Blijf nog lekker in die zomervibe, drink sapjes en geniet van zomerse hits! Zondag 16 september vindt de eerste editie van het Zomerfestijn op de Brink plaats. Na een geslaagd Winterfestijn creëren horeca-ondernemers nu een heus strand op de Brink. Lekker met de voetjes in het zand!

Een eigen beach op de Brink: er wordt rond de Wilhelminafontein maar liefst 15 kuub zand gestort. Ook Spelen op de Brink past zich aan: kinderen kunnen heerlijk zandkastelen bouwen! Naast strand, zal er foodstands, dj en een beachbar zondagmiddag vanaf 12.00 uur midden op de Brink staan. Plof samen met je gezin, geliefde of vrienden neer op een van de banken en geniet van allerlei lekkers dat wordt aangeboden door de horeca-ondernemers van de Brink.

Foodstands

Meer dan tien verschillende foodstands staan zondagmiddag klaar om jouw buikje te vullen. Talamini staat er met schepijs en een ijscoupe, Brownies & downieS maken een broodje Deventer Roem en de Heeren bereidt een gele curry. Dat wordt smullen geblazen!

Live muziek

Naast de lekkere zomerhappen kun je proosten met lekker zomerbieren als Maneblusser en Vedett, genieten van gamba spiesen en spareribs op de barbecue en los gaan op die fijne zomerhits. Rhandy Bishop zorgt voor de zomerse muziek. Laten we met z’n allen de nazomer vieren (want voor je het weet is het voorbij)!

hoewatwaar: zondag 16 september van 12.00 tot 21.30 midden op de Brink. Entree is gratis!

Meer over

Doen Getipt