Genieten van ouderwets gekraak: platenbeurs in de Lebuinuskerk

Door Simone Groot Lipman 31 oktober 2018

Nog niks op de planning staan zaterdag 3 november? Komt dat even goed uit, want de Lebuinuskerk zal voor één dag een hele grote platenwinkel worden. De kerk vormt hét decor voor de platenbeurs. Ouderwets vinyl, wij houden ervan!

Een mooi uitje voor echte muziekliefhebbers, georganiseerd door Variaworld. Zo zullen er al “zwarte schijven” verkocht worden voor een paar euro, maar ook collector items voor honderd euro. En vanuit de kerk loop je zo de binnenstad in en kun je nog diverse platenwinkels bezoeken.

Voor alle muziekliefhebbers

Verwacht maar liefst 50 stands gevuld met lp’s, singles, cd’s, blue-rays en meer op het gebied van muziek. Van rock tot pop en van reggae tot hiphop. Er komen niet alleen stands vanuit Deventer platenzaken, maar vanuit het hele land en zelfs Duitsland en Engeland. Misschien vind je eindelijk die ene plaat waar je al jaren naar op zoek bent!

Hoewatwaar: platenbeurs Deventer vindt zaterdag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur plaats in de Lebuinuskerk. Altijd fijn: de beurs is gratis toegankelijk en geschikt voor alle muziekliefhebbers.

Meer over

Doen Getipt

adv.