Doen: (Deventer) bandjes spotten tijdens Tour de Terras 2018

Door Simone Groot Lipman 25 juli 2018

Aan het weer zal het niet liggen,want zaterdag gaan we massaal het terras op. Het leuke is: vanaf 20.00 uur kun je genieten van muziek en entertainment op 14 podia op de Brink onder genot van een drankje op het terras tijdens Tour de Terras. Vanwege Deventer 1250 jaar is er dit jaar een speciale editie waarbij Deventer centraal staat. Alle bandjes hebben deze editie een connectie met Deventer en zullen dit in hun muziek naar voren laten komen.

Tour de Terras is een avond lang live muziek en ander entertainment rondom de terrassen op de Brink. Diverse Deventer artiesten zullen afwisselend “acte de présence” geven en hun kunsten tonen. Ieder kwartier wisselen de bands elkaar af, zodat jij in alle rust kunt genieten van je drankje. Bijkomend voordeel: je hoeft zelf niet te hoppen van terras naar terras. Als je eenmaal je plekje gevonden hebt, komen de bandjes vanzelf langs touren.

Bands

Tussen 20.00 uur en middernacht trekken de bands van het ene podium naar het andere met een (semi-) akoestische uitvoering van hun repertoire. Deze veertien namen komen voor je optreden: Monkey Jam, Sfeerbeheer, Rock ’n Roll Bambooza Palooza, Diona Fox, Street Beat Empire, Jari & Marie en The Beatles Sessions. Maar ook The Tributes, Tess Et Les Moutons, Billie’s Bounce, Oliver Pesch Trio, Lisa Nora + Backing Vocals, Red Hot Chilinators en Van Uum & Hendrix. Heb je al een favoriet? Check hier het volledige tijdschema.

Keuzes maken

Wil je echt alle 14 bands zien? Dan moet je toch echt opstaan en in de benen komen. Blijf je op je stekkie zitten, dan zie je ongeveer de helft (7 bands) voorbijkomen. Dus kies goed uit welke bands je perse wilt zien. Wil je er toch meer zien, kies er dan voor om terras te hoppen. Maar let wel op: de kans is groot dat de plekjes op de terrassen al goed gevuld zijn. Op eigen risico!

Hoewatwanneer: Tour de Terras vindt plaats op zaterdag 28 juli 2018 bij bijna 30 cafés op de Brink in Deventer. Het evenement duurt van 20.00 tot 00.00 uur en is gratis. De drankjes op het terras zijn natuurlijk voor eigen rekening, dat spreekt voor zich.

Meer over

Doen Getipt

adv.