Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Deventer ondernemers doen mee aan Zeldzaam Mooi Festival

Door Simone Groot Lipman 11 juli 2018

Zondag kun je weer heerlijk rondstruinen bij maar liefst 75 kraampjes van lokale ondernemers op het Zeldzaam Mooi Festival. En eten koken hoeft ook niet, want je kunt terecht bij 25 foodtrucks en foodkramen. Er zijn ook genoeg lokale ondernemers die deelnemen aan dit lustrum. We zetten ze graag op een rij: dit zijn de Deventer deelnemers aan het festival.

Je kunt zondag lekker gaan picknicken in het park met pure en (h)eerlijke producten van de bijzondere foodtrucks en foodkramen. Er is muziek van onder andere Oscar draait plaatjes. En is er een markt met voor ieder wat wils. Van sieraden tot illustraties en van kunst tot woonaccessoires. Voor de kids is er hoepelen met De Hoepeljuf, een springkussen en zijn er demonstraties megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp. Genoeg te doen dus!

Deventer ondernemers

En wat is er nou leuker om bij een ondernemer uit de buurt een product te kopen? Er zijn maar liefst 26 ondernemers uit Deventer die deelnamen aan het Zeldzaam Mooi Festival. Komen ze: Something else by Els, atelier Kleine Freiheit, WenT glasatelier, Mineralenwinkel en Le Petit Atelier met keramiek. Voor kaarten kun je terecht bij ByBean / Hartjeswinkel en handgemaakte sieraden bij AstriDDesign. En verder: Carla’s Leather Bag Shop, Tine Creates, Pluis, by_lien, Studio Dotter, KIKA, Wood u Like en  Draagwijzer. Maar er is ook stoelmassage met klank bij Volledig Coaching. Meer zin in actief? Neem dan kijkje bij Handboogschieten Deventer. Lekker snuffelen kun je bij: CreabyJose en Seph&Jade, Kinderen van Uganda en Go-Kids Deventer Salland. Een lekkere versnapering haal je bij I Love Churros, Mucho tacos of de Zeldzaam Mooi Foodtruck. En er zijn ook optredens van Stichting Muziekkoepel Deventer.

Voor de kids is er de theekopjes attractie van Soeljee Entertainment. En ook aan de mannen is er gedacht. Er is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren bij Remco van De Heerenscheersalon.

Hoewatwaar: zondag 15 juli 2018 van 11.00 tot 19.00 uur in het Worpplantsoen.

ilse-zeldzaam-mooi

Ilse zet Zeldzaam Mooi Festival landelijk op de kaart: ‘Het Worpplantsoen blijft onze thuisbasis’

Wat bijna tien jaar geleden begon als een webwinkel, is uitgegroeid tot een landelijk evenement. Ils...

adv.