Deventer Stadsfestival 2018: Dit moet je weten

Door Simone Groot Lipman 18 juli 2018

Jippie, zaterdag 21 juli kunnen we weer dansjes doen op het Deventer Stadsfestival! Laat de zomervakantie maar beginnen. We hebben alles wat je wilt weten over het Deventer Stadsfestival voor je op een rij gezet. Alsjeblieft, dankjewel!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Wie komen er ook alweer?

deventer-stadsfestival-2017-hoofdpodium
Hoofdpodium. Foto | Deventer Stadsfestival

Welke artiesten kun je verwachten? Grote namen zoals Waylon, Lil’Kleine, Handsome Poets en nog veel meer. Wij zetten de podia van zaterdag 21 juli hier voor je op een rijtje:

deventer-stadsfestival-2017-bordjes

Lekker los! Dit is het programma van Deventer Stadsfestival 2018

Hebben we er al zin in? Aankomend weekend is het tijd voor de derde editie van Deventer Stadsfestiva...

Ook leuk voor de kids!

stadsfestival

Ook aan de kinderen is er gedacht. Om 14.00 uur begint de voorstelling Woezel & Pip op het hoofdpodium om de kids te vermaken. Maar er is ook schminken, springkussen en een ballenbak. En een rondje in de theekopjes mag je natuurlijk niet overslaan. Dat is inmiddels traditie!

Festivalmarkt

stadsfestival

Even geen artiest die je wilt zien? Loop dan de route over de markt. Naast veel theater op het festival, vind je hier allemaal fijne kraampjes die de festivalmarkt vormen waar je heerlijk kunt gaan shoppen.

In- en uit

stadsfestival

Helaas, dit jaar is het niet meer mogelijk om van het terrein op- en af te gaan. Er is hier voor gekozen, omdat er afgelopen jaren teveel misbruik van werd gemaakt. Wil je je kids even naar huis brengen? Meld je even bij de beveiliging; dan is er altijd iets te regelen.

Insmeren?

stadsfestival

Wel zo verstandig! Zaterdag blijft de temperatuur heerlijk aangenaam (25 graden), met lichte bewolking. En zoals het nu lijkt is er wel een kans op een bui. Maar liefst 50% kans op neerslag, laten we hopen dat het bij een kans blijft. Zodat we fijn kunnen genieten van het lekkere weer!

deventer-stadsfestival-2017-weer

Dansen in de zon: dit wordt het weer met Deventer Stadsfestival

Dit weekend is het dan eindelijk zover: Deventer Stadsfestival. Zaterdag kunnen we meezingen met Way...

Geen genoeg van krijgen?

stadsfestival

Ben je om 12 uur ’s nachts het feesten nog lang niet zat?! Kom dan naar de Brink voor een afterparty. Het Deventer Stadsfestival organiseert in samenwerking met de ADAS groep namelijk een Brink afterparty op maar liefst 4 locaties: DORST, Jasmin’s, Hollands Glorie en Sushi by Me. Naast Club Dorst zullen de 3 restaurants omgetoverd worden naar een club setting, met de beste DJ’s. Vanaf 23.30 kun je hier terecht bij de vier afterparty locaties op de Brink. Tickets zijn verkrijgbaar (voor 6 euro), waarbij je met 1 ticket alle 4 de afterparty’s kan bezoeken! Op de avond zelf kan je een polsbandje kopen bij Brink 20 vanaf 22.30 uur (enkel contant betalen).

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.