Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Expeditie Robinson in Deventer? Nationale Sportweek bijna van start!

Door Janneke Pol 18 september 2019

Nederland staat in het teken van de Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september. Ook in Deventer zetten verschillende sportclubs de deuren wagenwijd voor ons open. En het fitste bedrijf van Deventer? Dat moet zich wagen aan een potje Expeditie Robinson!

In Deventer start de Nationale Sportweek met de bedrijfsbattledag bij SV Helios op vrijdag 20 september. Olympisch Kampioen baanwielrennen Elis Ligtlee trapt deze sportieve middag af met haar verhaal ‘Meer dan Goud’.

Wie is de Robinson onder de bedrijven?

In verschillende sportieve battles, waaronder beachvolleybal, golf, een bootcampstormbaan en Expeditie Robinson strijden bedrijven voor de titel ‘Fitste bedrijf van Deventer 2019’. Ook Reddingsbrigade Deventer is actief tijdens de sportweek. Op zaterdag 21 september is in het Borgelerbad de open dag waar je kennis kunt maken met diverse onderdelen op het gebied van zwemmend redden. Vergeet zeker niet je zwemkleding mee te nemen, want je kunt het zelf gaan uitproberen!

Cricket, breakdance of atletiek?

Op dinsdag en donderdag start ook het naschools sporten bij Sportstars. Hier maak je in blokken van vier weken kennis met een sportvereniging. Het eerste blok kun je gaan tennissen bij Drijver’s TC of korfballen bij Devinco. Daarnaast kun je gedurende het schooljaar kennismaken met bijvoorbeeld cricket, breakdance, beachsoccer en atletiek. Naast Sportstars is er op donderdagmiddag een clinic ‘Aangepast tennis’ bij Drijver’s TC voor kinderen die een ‘extra duwtje’ nodig hebben.

Tennisevent op Grote Kerkhof

Het weekend vormt de afsluiting met drie grotere evenementen. Op het Grote Kerkhof vindt zaterdag 28 september een tennisevent plaats van TeamNL en Deventer Tennis waar Grandslam winnaar Jacco Eltingh een clinic verzorgt en handtekeningen uitdeelt. Zondag wordt afgesloten met de Sportcarrousel van Iedereen Actief op winkelcentrum ‘De Flora’ in Colmschate. Tot slot is er de Deventer Buddy Challenge bij Meadows op het Deventer Stadsstrand en de Super Sunday bij de Deventer Hockey Vereniging. Voor het volledige programma zie website. www.sportindeventer.nl/nationalesportweek

 

Boerderijwinkels

10 x hier haal je biologische boodschappen in Deventer

Van biologisch en ecologisch tot duurzaam, vrije uitloop en 'bewuste keuze'. Vrijwel iedere doorsnee...
Blootzwemmen

Hoezo bikini? Zij gaan liever bloot het zwembad in!

Bloot zwemmen is het helemaal. Althans, dat vindt de steeds grotere groep deelnemers aan het blootzw...

Meer over

Doen Sport

adv.