3 x escape rooms in Deventer

Door Simone Groot Lipman 16 januari 2019

Op zoek naar een leuk uitje met vrienden? Laat je opsluiten! Het idee van een escape room is dat je wordt opgesloten in een kamer en door middel van allerlei mysterieuze aanwijzingen, vreemde hints en spannende spellen binnen een uur moet zien te ontsnappen. En dat kan in één van deze escaperooms in Deventer. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Escape Room Deventer

escaperoom-deventer
Foto | Facebook Escape Room Deventer

In het Havenkwartier van Deventer vind je Escape Room Deventer, zij waren de eerste in onze Hanzestad. Er zijn drie uitdagingen: Kamer Agatha, Student Lab en de Art Escape waar je je hersenspinsels op volle toeren kan laten draaien. Bij Kamer Agatha probeer je er achter te komen wat Agatha (op het oog een lief oud dametje) allemaal uitspookt, want de visite keert niet meer terug. In het Student Lab probeer je te ontdekken wat achter het medicijn van student Michael schuilt. Pas op: het kan dodelijk zijn… In de Art Escape zit je gevangen in het atelier van kunstenaar Berend die grote geheimen met zich meeneemt. Met deze drie kamers kun je met maximaal 28 personen escapen.


Meer over Escape Room Deventer ontdekken?

Escape Room Deventer entertainment

Nu open09:30 - 21:00

St. Olafstraat 5A, Deventer

Bekijk meer:entertainment

Forsaken Escape Room

Speel jij het spel mee? Boek dan nu op www.forsakenescaperoom.nl ……#Forsakenescaperoom #Escaperoom #EscaperoomDeventer #Deventer #Gasfabriek #Thriller #Teamuitje #Reserveren

Posted by Forsaken Escape Room on Friday, 15 September 2017

Op unieke locatie in Deventer – een oude atoombunker! – vind je de Forsaken Escape Room (2-8 personen). Je zit gevangen in een oud verlaten klaslokaal. Jaren geleden kregen de kinderen van de burgemeester en ambtenaren hier les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Wees je zenuwen de baas, werk samen als een team en ontsnap van de duisteren geheimen die zich schuilhouden in deze oude school.


Meer over Forsaken Escape Room ontdekken?

Forsaken Escape Room entertainment

Nu open12:00 - 22:30

Zutphenseweg 6, Deventer

Bekijk meer:entertainment

Deventer Escape

escaperoom-anp-deventer
Foto | ANP

Deventer Escape, op 2 locaties in het Havenkwartier, heeft drie spannende escape rooms. Ontsnappen jullie op tijd van het vervloekte schip De Vliegende Hollander, is jouw team een cybercrimineel te slim af in Project PHI, of vinden jullie de waardevolle diamant die is verborgen in de Globetrotter? De laatste kamer kun je ook doen in een vorm van een battle. Je kunt dan met 2 groepen tegen elkaar spelen en strijden om de beste tijd, tot wel 24 spelers!


Meer over Deventer Escape ontdekken?

Deventer Escape entertainment

Nu open09:00 - 22:30

Industrieweg 31, Deventer

Bekijk meer:entertainment
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.