5 x doen op eerste paasdag 2019 in Deventer

Door Simone Groot Lipman 21 april 2019

Zeg nu zelf: op eerste paasdag gezellig brunchen met familie is zeker gezellig. Maar mocht je nog geen plannen hebben op deze vrije zondag, dan hebben wij de leukste uittips tijdens eerste paasdag 2019 in Deventer voor je verzameld. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Paaseieren zoeken

paaseieren zoeken

Op zondag 21 april kun je met je kids paaseieren zoeken bij speelplaats Woeste Willem. Een heuse paasei zoektocht, waar de paashaas genoeg gras, kuilen en andere verstophoekjes heeft om het je moeilijk te maken! Met wellicht nog wel een extra moeilijk paas-spel erbij. Want hé, paaseieren zoeken hoort wel echt bij Pasen!

hoewatwaar: Zondag 21 april van 10:00 tot 11:00 uur op De Worp. Vrijwillige bijdrage is zeer gewenst (richtprijs 1 euro per deelnemend kind).

Paaskermis @ Platvoet

Paaskermis

Het is weer tijd voor suikerspinnen, achtbanen en botsauto’s! Meer dan 30 attracties voor jong en oud staan voor je klaar op het Deventer Platvoet evenemententerrein. Morgen, op tweede paasdag is er een paasbraderie.

Fietstocht

fiets-fietsen-lente

Wat dacht je van een flinke fietstocht rond de uiterwaarden? Het wordt heerlijk weer, het zonnetje schijnt. Heerlijk na een brunch, even de benen trainen! Ken je deze al?

fietsroutes-deventer

5 x supermooie fietsroutes bij Deventer

Het is lente, en in Nederland springen we dan graag op de (al dan niet elektrische) fiets. We worden...

Zin in een feestje?

$hirak komt eerste paasdag een feestje bouwen in Boode! Hij brak door met Lil Kleine en Ronnie Flex op Drank & Drugs en mag zich sindsdien tot de top van de Nederlandse Hip Hop rekenen. Na vele succesvolle samenwerkingen met Lil Kleine, Boef, SBMG en Ronnie Flex is het nu tijd voor een boost van zijn solo carrière!

hoewatwaar: Zondag 21 april van 21:00 tot 02:00 uur in Boode, Bathmen.

Paasvuren

paasvuur ANP
Foto | ANP

Ook in Deventer en omgeving vind je veel paasvuren! Sommige bulten zijn tientallen meters hoog. Het jaarlijkse ritueel trekt altijd veel toeschouwers. Op eerste paasdag worden er in de gemeente Deventer op meerdere plekken paasvuren aangestoken. Let op: vanwege de droogte gaat paasvuur in Schalkhaar en Dortherhoek niet door. Vandaag, op eerste paasdag wordt besloten of ook Lettele en Loo mogen doorgaan.

paasvuur-ANP

Pasen 2019: dit zijn de paasvuren rondom Deventer

Traditiegetrouw wordt er op eerste paasdag een paasvuur aangestoken. Ook rondom Deventer kun je van ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.