Doen dit weekend: van beachtennis op Grote Kerkhof tot dansjes bij Dockhouse

Door Simone Groot Lipman 10 augustus 2018

Yes, het is bijna weekend! Tijd om na te gaan denken hoe je je weekend gaat vol plannen met al dat leuks in Deventer. Wij zetten aantal leuke weekendtips voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

PIKNIK Danst

funkyard-piknik

Funkyard Soundsystem zorgt vanavond voor een fijne vibe bij PIKNIK. Verwacht de hele avond Afro, disco jazz & boogie. Kortom een zomers feestje!

Hoewatwaar: Vrijdag 10 augustus van 19.00 tot 01.00 uur bij PIKNIK.

Dansjes bij Dockhouse

dockhouse
Fotocredit | Robin Bach Kolling – fotografie & film

Het gezelligste house & Techno festival van Deventer keert weer terug op het mooie havenplein in het creatieve hart van het Havenkwartier. Van fijne zomerse house tunes in de middag tot dampende techno diep in de nacht. Dockhouse duurt tot 23:00 uur, aansluitend afterparty in Dok H2O.

Hoewatwaar: zaterdag 11 augustus van 14.00 – 23.00 uur in Het Havenkwartier. Entree tot 17.00 uur gratis, daarna €5. Afterparty: 23.00 tot 04.00 uur in H2O.

dockhouse

Party time! Veertien uur lang dansjes doen bij Dockhouse festival

Het gezelligste house & techno festival van Deventer keert weer terug op het mooie havenplein in het...

Brocante aan de IJssel

brocante-aan-de-ijssel
Foto | Facebook Brocante aan de IJssel

In de Walstraat is het zaterdag 11 augustus goed toeven tijdens de Zomerbrocante aan de IJssel. Op deze intieme sfeervolle Franse brocante vind je circa 14 kleurrijke kramen vanaf de Brink naar de Boreel. In een ontspannen Franse sfeer bieden brocanteurs een gevarieerd aanbod en een heerlijk zomergevoel. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout. Van gave jaren 30 lampen, retro tuin- en keukenantiek, tafellinnen, serviezen, zilver, bestek, glaswerk, meubilair en nostalgisch speelgoed tot unieke sieraden en toffe vintage kleding.

Hoewatwaar: Zaterdag 11 augustus, tussen 10.00 en 17.00 uur in de Walstraat.

Beachtennis

beachtennis
Foto: Facebook Beachtennis in Deventer

Dit weekend kun je op het Grote Kerkhof meedoen met beachtennis. Waarom op Grote Kerkhof? Omdat hier twee dagen lang het zand kan blijven liggen. Er wordt gespeeld met paddles, net als in 2014. Lekker met je voetjes in het zand een balletjes slaan. Voor €20,- schrijf je je in inclusief de lunch op beide dagen! Of kom gewoon gezellig kijken om de rest te zien uitsloven.

Hoewatwaar: zaterdag en zondag 11 en 12 augustus op het Grote Kerkhof.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.