Dit is er allemaal te doen in januari in Deventer

Door Simone Groot Lipman 2 januari 2019

Een nieuw jaar én een nieuwe maand, betekent nieuwe plannen maken. Heb je al een nieuwe agenda gekocht voor 2019? Mooi! Dan kan je ‘m gelijk in gebruik nemen. Er zijn namelijk weer allemaal leuke evenementen waar jij in januari bij kan zijn. De dingen die je écht niet mag missen deze maand hebben we voor je in een lijstje gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bier wandeling

vrijdagmiddagborrel-davo
Foto | Facebook DAVO

Wandelen door de uiterwaarden van IJssel en genieten van speciale bieren van DAVO in hun brouwerij-proeflokaal in een oud fabriekspand in Deventer. De wandeltocht begint op station Olst en leidt ons door oude bossen, langs de IJssellinie naar de rivier de IJssel. We struinen langs de waterkant en genieten van de planten en mooie vergezichten. Na een pauze bij Hotel Gaia wandelen we over de stadswal en door de Hanzestad Deventer naar de oude fabriekshal waar brouwerij DAVO is gevestigd. We krijgen een rondleiding door hun brouwerij en sluiten we af met proeverij van hun bieren met bijpassende hapjes.

Hoewatwaar: Zaterdag 5 januari om 10:40 uur bij Station Olst. Tickets: €35,- p.p. (incl. gids-biersommelier Maarten Exel, DAVO rondleiding, bierproeverij, hapjes)


Meer over DAVO Brewpub ontdekken?

DAVO Brewpub cafés

Vandaag gesloten

Sluisstraat 6, Deventer

Bekijk meer:cafés

Winterbier festival

winterbier-festival
Foto | Facebook Fooddock

Ook in 2019 komen de mooiste winterbieren naar Deventer! Na het succes van de afgelopen editie, organiseert Fooddock voor de tweede keer het Deventer Winterbier Festival! Er komen ook vijf speciaalbierbrouwers naar Fooddock om er een echt bierparadijs van te maken. Er kunnen bijna 30 winterbieren geproefd worden.  Naast de brouwerijen is er ook live-muziek. Zo komen we wel de winter door!

Hoewatwaar: Zaterdag 26 januari van 16.00 tot 21.00 uur bij Fooddock. Entree is gratis!


Meer over Fooddock ontdekken?

Fooddock restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Zuiderzeestraat 2, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Midtown Rock Fest

black monsoon
Foto | Facebook Black Monsoon

Op zaterdag 26 januari is de vijfde editie van Midtown Rock-Fest. Een lustrum! Dus halen ze alles uit de kast met drie steen harde bands. Black Monsoon (trio uit Deventer en Utrecht) opent deze avond met meeslepende samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Daarna volgt een optreden van Nice Boys. Dit is een Nederlandse Rose Tattoo coverband die een verschrikkelijk goor potje rock ’n roll zullen spelen. Als headliner staat Rise Of The Wood is een 5-man sterke formatie op het podium om het feestje goed af te sluiten!

Hoewatwaar: Zaterdag 26 januari van 20.00 tot 01.30 uur bij Blues Rock café Midtown. Entree is gratis!


Meer over Blues Rock Cafe Midtown ontdekken?

Blues Rock Cafe Midtown cafés

Nu open16:00 - 02:00

Brink 14A, Deventer

Bekijk meer:cafés

Boeken in de Bergkerk

boeken

De eerste antiquarische boekenbeurs van het jaar is een feit. In de mooie Bergkerk in Deventer zullen zaterdag 26 januari ongeveer 60 handelaren uit het hele land hun mooiste boeken, prenten en grafiek te koop aanbieden.

Hoewatwaar: Zaterdag 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur in de Bergkerk. Entree is gratis!


Meer over Bergkerk ontdekken?

Bergkerk bezienswaardigheden

Nu gesloten11:00 - 17:00

Bergkerkplein 1, Deventer

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Nationaal Theater Weekend

nationaal theaterweekend deventer

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door één van onze Blind Date voorstellingen. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Je kunt voor een mooie prijs genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- (exclusief boekingskosten) en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in de schouwburg.

Hoewatwaar: Zaterdag 26 en zondag 27 januari in Deventer Schouwburg. Tickets vind je hier.


Meer over Deventer Schouwburg ontdekken?

Deventer Schouwburg theaters

Nu gesloten08:30 - 17:30

Leeuwenbrug 2, Deventer

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.