Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zondag kun je voor de allerlaatste keer schaatsen

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer 13 maart 2019

Een strenge winter hebben we niet gehad, maar gelukkig konden we het hele seizoen terecht bij De Scheg in Deventer om ons schaatshart op te halen. Helaas komt aan alles een einde. Nog één keer kun je deze winter schaatsen (en langlaufen!) op de baan van De Scheg tijdens het Smeltfeest op zondag 17 maart 2019. 

Nu buiten de bloemen alweer bloeien en de temperaturen oplopen, is het tijd dat ook binnen het ijs smelt. De Scheg sluit het schaatsseizoen aanstaande zondag 17 maart feestelijk af met het Smeltfeest. Naast schaatsen op de 400-meterbaan en het ijsplein kan je er die dag ook langlaufen, hoe tof!

Langlaufen!?

“Op 17 maart waan je je in de Alpen op de ijsbaan van De Scheg. Tot zover bekend werd er nog niet eerder gelanglauft op een Nederlandse ijsbaan, uniek dus! Dit alles komt tot stand door een samenwerking met DSC Diepenveen Nordic Sports. Voor de ski’s en stokken wordt gezorgd. Sterker nog, deze zijn bij je entree inbegrepen,” vertelt Ron Bauhuis, exploitatiemanager van De Scheg.

De allerlaatste keer

De Scheg heeft nog meer in petto tijdens het Smeltfeest: coole activiteiten zoals funcurling, een spekkiesrace en de 100 meter sprint die schaatsers een laatste keer dit seizoen uitdaagt.  Daarna wordt de ijsbaan omgetoverd tot een speelparadijs, welke van medio april tot en met september 2019 geopend is.

Het volledige programma van het Smeltfeest vind je hier.


Meer over Sportbedrijf Deventer ontdekken?

Sportbedrijf Deventer sportcentra

Gesloten09:00 - 18:00

Smeenkhof 12a, Deventer

Bekijk meer:sportcentra

adv.