Deze evenementen in december wil je niet missen

Door Simone Groot Lipman 4 december 2018

Een nieuwe maand betekent nieuwe plannen maken. Ook in december hoeven we ons niet te vervelen, want er worden weer een flink aantal leuke evenementen georganiseerd. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Muziek bij de Buren

muziek-bij-de-buren
Foto | Sharon & Maureen Photography

Op zondagmiddag 9 december staat Deventer in teken van Muziek bij de Buren! In heel veel huiskamers (ja, in huiskamers!) in de stad treden allerlei opkomende en talentvolle artiesten op. Er is voor elk wat wils. Zo kan je luisteren naar een jazzband of een singer-songwriter. De optredens zijn tussen 12:00 en 17:00 uur (gratis) te bezoeken. Bekijk hier het uitgebreide programma.

Kerstmarkten

kerstmarkten-deventer

December betekent kerstmarkten tijd. We love it! We hebben in Deventer verschillende kerstmarkten, waaronder een kerstmarkt met zo’n 80 kramen in de Lebuinuskerk. Gezellig, sfeervol en natuurlijk bomvol leuke kerstartikelen. Tegelijk met Dickens Festijn, kun je op zaterdag 15 december heerlijk struinen langs de kramen. Maar we hebben er nog veel meer. We hebben ze al eens voor je op een rijtje gezet:

kerstmarkten-deventer

Kerstliefhebbers opgelet! Alle Deventer kerstmarkten in 2018 op een rijtje

Kramen vol met comfortfood, schattige kerstversiering en als je geluk hebt ook nog een levende kerst...

Dickens

dickens-2017
Foto: indebuurt Deventer

Wat hebben we genoten van het Dickens Festijn afgelopen jaar. Gezellige sfeer, drukbezocht en niet al te koud. Wij kijken alvast uit naar zaterdag 15 en zondag 16 december om de volgende Dickens Festijn te beleven.

Brink tot Brinkloop

brink-tot-brink-loop
Foto: Brink tot Brink loop

Het is weer tijd voor de 11e editie van de Brink tot Brinkloop op zondag 30 december. De start van de loop is op de Brink in Deventer en de finish ligt op de Brink in Bathmen. Deze loop symboliseert de verbinding tussen Bathmen en Deventer. Heerlijn rennen in de koude buitenlucht! Doe je ook mee?

Oud & Nieuw feestjes

vuurwerk-oud-en-nieuw

Drie… twee… een…. happy new year! Voor je het weet is het zover en zit je oliebollen te eten en champagne te drinken. Maar wáár doe je dat dit jaar? We zetten eerder voor je op een rij wat er met oud en nieuw in Deventer allemaal te doen is:

party-feest-oud-nieuw

Proost! Hier kun je in Deventer feesten tijdens oud en nieuw

Drie… twee… een…. happy new year! Voor je het weet is het zover en zit je oliebollen te eten en cham...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.