Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deventer weekendtips! Heb jij al plannen?

Door Sanne Albers 6 december 2019

Het is weer vrijdag, die laptop kan bijna dicht, de computer uit, je jas aan en die kantoordeur gooi je dicht voor de komende twee dagen! Wat je kunt gaat doen? Nou wij hebben wel een aantal suggesties. Van barbecueën, dansen op jaren ’80 hits tot kerstmarkten! Er gebeurt weer genoeg in Deventer…

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

BBQ masterclass

Foto | Pexels

Barbecueën in de winter, why not! Tijdens de masterclass Bij van Bruggen leer je meer over de bereidingswijzen van vlees, vis en groenten. Je gaat aan de slag met verschillende barbecues en zo kom je in vier uur alles te weten wat er is over de bqq. Meer weten? Kijk even hier.

Winter Worp Land

Foto | Facebook de Hoven

Aanstaande zondag wordt het Hovenhuus omgetoverd tot een winterworpland. De gezellige kerstmarkt vindt plaats van 13.00 tot 17.30 uur. Er staan allerlei kraampjes, springkussens en kleurplaten voor de kinderen, en om warm te worden neem je een verse oliebol, warme chocomelk of glühwein. Super: voor 20,- euro koop je kerstboom en steun je KiKa!

Nieuwe streetart bekijken

Foto | Egbert Scheffer
Foto | Egbert Scheffer

In het havenkwartier is een nieuwe muurschildering te bewonderen. Kunstenaar Eelco van en Berg, bekend als I AM EELCO maakt werken over de hele wereld en won daar verschillende prijzen mee! Deze week was hij in Deventer bezig. Het resultaat kun je nu bewonderen aan de scheepvaartstraat 7.

Nog meer kerst!

Ja want ook op het Lamme van Dieseplein en in de Pontsteeg is kerstmarkt. Op 7 december van 10.00 tot 17.00 uur kun je er terecht voor diverse kerstartikelen, en een optreden van het koor Vocal Time!

Opening galerie Babette

Foto|indebuurt

We schreven er al eerder een artikel over, maar Babette opent zaterdag een winkel met Italiaanse zwart-wit fotografie aan de Vleeshouwerstraat 11. Leuk: de fotograaf zelf, Raffaele Celentano, natuurlijk ook even langs.” Wij namen vast een kijkje in het pand.

Rebel Radio bij De Hip

Foto | Facebook De Hip

Wil jij in gedachte terug  naar het eerste schoolfeest dat je ooit meemaakte? Waarbij alleen het dansen bestond en waar je voorzichtig je eerste kus stal van een lief op de dansvloer. De Hip heeft de oplossing: Rebel Radio brengt het beste van funk, disco, italo, 80’s en house naar de dansvloer. Zaterdag 7 december om 23.00 uur.

Zeldzaam Mooi Markt

Zondag  december staan er meer dan 50 lokale en regionale kunstenaars en creatieve ondernemers bij Fooddock. Ze verkopen unieke, originele, handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar je vindt er ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. De markt is zowel binnen als buiten.

Lees ook:

Een lesje Hollywood geschiedenis: ‘Dat is de bruid van Frankenstein, kent u die?’

Op zo'n vijftien minuten rijden van Deventer vind je Museum MORE. Het grootste Nederlandse museum vo...

Persee: giga borrelpanken en sneeuwwitte kerstbieren!

Kerstmarkt bij de Parabool een groot feest!

 

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.