De Bisschop: nieuwe hotspot op de Brink waar je ouderwets kunt stappen

Door Sophie Wassink 28 juli 2017

Vanavond om 20.00 uur opent de Bisschop op de hoek van de Brink. De plek waar voorheen café de Boemel zat. Eindelijk! In Deventer kun je prima terrassen en borrelen maar als je daarna als 21-plusser de nacht in wil dansen kun je in de stad bijna nergens terecht. Wij konden niet wachten en sneaken alvast het café in.

De vloer wordt nog snel aangeveegd, de laatste meubels worden uitgepakt en de lampen worden getest. Stress in de tent maar alles komt goed. De muziek staat aan, de bar is goed gevuld en dat is het allerbelangrijkste. Eigenaar Rhandy Bishop is er klaar voor. “Ik kan niet wachten! Zo nog een laatste rondje maken langs de groothandels en dan gaat het echt beginnen.” Het was nog even spannend of de Bisschop wel open kon gaan vandaag. Pas gisteren heeft hij de vergunningen in ontvangst kunnen nemen van de gemeente Deventer. Vanavond kan Rhandy dan écht zijn kroeg aan Deventer laten zien.

Drankje, hapje, dansje

”De Bisschop staat voor borrelen én uitgaan. Ik vind dat het weer tijd is voor een café waar je goed ouderwets kunt stappen in Deventer. We hebben feestcafé De Tijd en Dorst voor de jonkies. Het oudere publiek kan terecht bij de Heeren op de Brink en Persee. Maar waar moet je heen als je qua leeftijd daar precies tussenin zit? Juist. Naar de Bisschop,” vertelt Rhandy.

Bisschop bar
Foto: indebuurt Deventer

Op volle toeren

Het café gaat zeven dagen in de week open. Iedere dag staat Rhandy samen met zijn team vanaf het begin van de middag tot twee uur ’s nachts voor je klaar. “In het weekend gaat dan vanaf een uur of elf de muziek harder en gaan we door tot een uur of vier.”


Meer over De Bisschop ontdekken?

De Bisschop cafés

Nu gesloten13:00 - 02:00

Brink 17, Deventer

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Deventer' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Deventer.

adv.