Hoooooi: Cabaretier Joep Onderdelinden aka Postbode Siemen komt naar Deventer!

Door Sophie Wassink 12 januari 2018

Kennen jullie hem nog? In de jaren 90 kwam Postbode Siemen regelmatig langs bij de meisje op het platteland in de televisieserie Zaai. Woensdag 17 januari komt hij naar Deventer en speelt in Theater Bouwkunde zijn splinternieuwe voorstelling ‘OOIT.’

Joep wordt meerdere malen geroemd om zijn beeldende, hilarische manier van vertellen en wordt zelfs vergeleken met Toon Hermans. Als Postbode Siemen is hij nog steeds razend populair. Op Facebook heeft hij meer dan 30.000 trouwe volgers.

postbode siemen
Foto: Screenshot Youtube

Theatermaker

Maar hij doet meer. Joep heeft zich de laatste jaren in allerlei disciplines laten zien als theatermaker. Vorig seizoen was hij (in zowel Nederland als België) betrokken bij elf theaterproducties. Hij regisseerde vier musicals, schreef en speelde in zes muziektheaterproducties, toerde ondertussen met zijn tompouce langs de theaters voor zijn solovoorstelling TAART.

Blij ei

In OOIT zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen: Hoe blijf ik een ‘blij ei’? Komt het OOIT nog goed? En, was het OOIT eigenlijk beter? Woensdag 17 januari speelt hij om 20.30 uur in Theater Bouwkunde in Deventer en er zijn nog kaartjes!

Restaurant en Theater Bouwkunde theaters

Nu open09:00 - 00:00

Klooster 2-4, Deventer

Bekijk meer:theaters