Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bezoekers zijn lyrisch over deze Escape Tour (in de open lucht!)

Aangeboden door Escape Tours 4 juni 2019

Stél dat er een activiteit is waarmee je met een groep vrienden, familie of collega’s op zoek gaat naar de geheime uitgang van je eigen stad. Oftewel: lachen, gieren, brullen terwijl je opdrachten uitvoert en aanwijzingen opvolgt in de open lucht. Dat wil je toch? Het kan nu met Escape Tours.

Het is super simpel: boek de Escape Tour online, ontvang alle instructies via de mail en de strijd kan direct beginnen. In één, twee, of meer teams trek je door Deventer centrum, wie het eerst de geheime uitgang vindt, is de winnaar. Dit zei een speler erover: ”Erg leuke activiteit! Je kijkt op een andere manier naar de stad, ziet dingen die je anders nauwelijks opvallen. Heel leuk om te doen!”

Tekst gaat door na foto >

Beeld: Escape Tours

Spelen wanneer je wil

Het handige van de Escape Tour is dat je niet gebonden bent aan vaste tijden, maar het spel kunt spelen wanneer je wil. Dat maakt het bijvoorbeeld ook heel leuk als werkuitje. Vergadering klaar? Hop, gelijk door het spel in! Het werkt heel makkelijk. Je betaalt het spel via iDeal waarna je de instructies ontvangt per mail. In een groep van 2 tot 5 personen ga je daarna binnen 2 uur proberen de uitgang van de stad te vinden. De zoektocht begint in het centrum van Deventer. De kosten? € 49,95 per team.

Familie Penninck

Het verhaal draait om familie Penninck, die in de zestiende eeuw flink profiteert van de welvarende Hanzestad. Wie? Gaan we je vertellen. Dochter Magteld wil haar man Jannes helpen, die veroordeeld is tot het schavot. Lang verhaal kort: ze moet op zoek naar de geheime uitgang van de stad om hem weg te halen bij het plein waar de onthoofding moet plaatsvinden. Tijdens de Escape Tour kruip je in de huid van Magteld en doorloop je dezelfde weg die zij ooit heeft bewandeld.

Tekst gaat door na foto >

Beeld: Escape Tours

Bijzonder uitje

Een Escape Tour is niet alleen speuren naar aanwijzingen en raadsels oplossen maar vooral op een leuke manier genieten van je eigen stad. Dat houdt in dat je, terwijl je met je team strijdt voor de overwinning, ook nog eens onwijs veel nieuwe dingen leert over Deventer! En na al dat speuren verdienen jullie natuurlijk een lekker biertje op het terras. Het is ook goed te combineren met een diner op de Brink, of in de buurt van de Walstraat bijvoorbeeld. Zie jij jezelf al zitten met je team?

Kortingscode

Wij zouden indebuurt niet zijn als we je niet iets extra’s zouden geven. Boek jouw Escape Tour online met de kortingscode ‘ETindebuurt’ en ontvang 20% korting (geldig t/m 25 juni 2019)! Reserveren doe je simpelweg door te klikken op de oranje button hieronder. Veel plezier 😉


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escape Tours. Meer over Escape Tours ontdekken?

Escape Tours entertainment

Garderenseweg 134, Uddel

Bekijk meer:entertainment

adv.