Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Proost! Biertjes proeven tijdens het Deventer Winterbier Festival

Door Simone Groot Lipman 23 januari 2019

Zaterdag 26 januari 2019 is het tijd voor de tweede editie van het Deventer Winterbier Festival in het Havenkwartier van Deventer. Koude speciaalbiertjes drinken, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Zo komen we de winter wel door: proost!

De eerste editie van het kleine broertje winterbierfestival in Deventer was vorig jaar een groot succes, dus een tweede editie kon niet achterblijven!

30 winterbieren

Zes speciaalbierbrouwers komen naar Fooddock om in het vernieuwde Pakhuis de lekkerste winterbiertjes te tappen. Er kunnen binnen bijna 30 winterbieren geproefd worden. De brouwers zijn Jopen Bier, Brouwerij de Molen, DAVO, Frankendael Brewing, Rock City Brewing, Gulpener en Brouwersnös. En bij onze smaakmakers haal je de gerechten die daar het beste bij passen. Da’s dubbel genieten dus.

Er is meer

Naast de brouwerijen is er ook live-muziek van The Cowpokes. De band speelt de tofste bluegrass, Amerikaanse Folk en country. Ze stonden al op Zwarte Cross en Mañana Mañana.

Hoewatwaar

Het Deventer Winterbier Festival vindt zaterdag 26 januari plaats, tussen 16.00 en 22.00 uur in het Havenkwartier in Deventer. De toegang is gratis! Met wie ga jij proosten?


Meer over Fooddock ontdekken?

Fooddock restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Zuiderzeestraat 2, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Doen Getipt

adv.