Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Badpak gereed? Schrijf je in voor de 50e Zwem4daagse (en vier het feestje mee)

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer 11 mei 2019

Zwemmen: het is goed voor je gezondheid, helpt tegen stress, je verbrandt calorieën én je wordt er ook nog eens prachtig gespierd van. Alleen dat al zijn goede redenen om mee te doen aan de 50e Zwem4daagse in het Borgelerbad. Die gaat 8 juli van start.

De inschrijving voor dit leuke evenement is gestart. Het is een bijzonder jaar voor de Zwem4daagse. Het evenement bestaat namelijk 50 jaar. En het 50-jarig jubileum wordt vanaf 8 juli vier dagen lang volop gevierd. Zodra jij in het water duikt, moedigt een dweilorkest je vanaf de zijlijn aan. Maar je kunt ook KNZB Waterpolocoach Robin van Galen ontmoeten of deelnemen aan een van de activiteiten. Donderdagmiddag is er een spetterende afsluiting tijdens het medaillefeest!

Leeftijd en afstanden

Hoe zit het ook alweer met die leeftijden en afstanden horen wij je denken? Kinderen tot en met 12 jaar zwemmen 250 meter, kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen kunnen de uitdaging aangaan om 500 meter per dag af te leggen.

Archieffoto Sportbedrijf Deventer

Jaarlijks uitje

“De Zwem4daagse is nog steeds een begrip in Deventer. Het is voor vele families, vriendengroepen, collega’s en schoolklassen een jaarlijks uitje dat al ver vooruit wordt gepland”, vertelt Sjors Lommerts, medeorganisator van de 50e Zwem4daagse. “Vooral de werkende deelnemer zwemt in de vroege uren. Overige zwemmers komen vaak ’s avonds zodat het gezin samen kan zwemmen. Daarom zijn de meeste feestelijke activiteiten ook in de middag en avond.”

Traditiegetrouw wordt het zwemfestijn donderdag feestelijk afgesloten, maar vanwege het jubileum wordt er dit jaar groots uitgepakt. “We hebben heel wat moois voor de deelnemers in petto!”

Wie, wat, waar?

Zwem4daagse Borgelerbad van 8 tot en met 11 juli (van 07.00 tot 20.00 uur) Hier kun je je online inschrijven. Doe je dat voor 31 mei, dan krijg je korting. Voor online inschrijven betaal je € 9,50 p.p. t/m 31 mei en € 11,00 p.p. t/m 7 juli. Bij inschrijving aan de receptie op 8 juli € 13,00 p.p.

Maarten steunen

Steun jij net als Sportbedrijf Deventer de ‘Maarten van der Weijden Foundation’? Dan kun je bij inschrijving of tijdens de Zwem4daagse op locatie een bedrag naar wens doneren.


Meer over Sportbedrijf Deventer ontdekken?

Sportbedrijf Deventer sportcentra

Gesloten09:00 - 18:00

Smeenkhof 12a, Deventer

Bekijk meer:sportcentra

adv.