Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x Zo kom jij je weekend in Deventer wel door!

Door Janneke Pol 22 november 2019

Er is komend weekend weer genoeg te doen om van onze mooie stad te genieten. Maar wist je dat je ook op RTL4 een glimp van Deventer kunt opvangen binnenkort? We praten je bij. 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Instruments Make Play

Muziek
Foto|Pexels

Na het succes van twee jaar geleden, staat er dit jaar opnieuw een door De Perifeer Instruments Make Play expo op het programma in Kunstenlab. Met onder andere een installatie en lezing van Cathy van Eck, een kersverse performance en installatie van Paper Ensemble, en nieuwe ReFunct Media & ReFunct Modular installaties van Benjamin Gaulon, Tom Verbruggen (TokTek), Gijs Gieskes en Karl Klomp. Waar? Kunstenlab op Havenplein 20, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur. Entree: gratis. Meer info? www.kunstenlab.nl

Johanneke ter Stege: Muntjes duiken tussen haaien

Foto|Pexels

Muntjes duiken tussen haaien is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont de ontwapenende singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN haar poëtische zoektocht. Wanneer? Vrijdag om 20.30. Waar? Theater Bouwkunde, Klooster 2-4. Entree: € 12,-. Meer info?  www.bouwkunde.nl

Charles Dickens Kabinet

dickens-festijn-2009
Foto | ANP / ERIK VAN ‘T WOUD

Toe aan een opwarmertje voor het Dickens Festijn? Bezoek dan het Charles Dickens Kabinet in de voormalige Vrouwengevangenis in de Walstraat en maak kennis met het leven en werk van Charles Dickens in een permanente expositie. Er zijn talrijke boeken, eerste drukken, prenten en beeldjes van Dickens karakters te zien en een tafel gedekt met Dickens servies. Oude Vrouwengevangenis, Walstraat 20, 12:00 – 16:00 uur. Entree: € 2,-.

Mevrouw van Dalen, discopiet én circuspiet in Deventer

Foto|Facebook ShoppeninDeventer

We moeten nog een weekje wachten tot Sinterklaas aankomt in Deventer. Om alvast in de feeststemming te komen, komt mevrouw van Dalen samen met de Discopiet én Circuspiet Deventer bezoeken. Wat ze meenemen? Liedjes, kunstjes en natuurlijk pepernoten. Het trio zal zaterdag de gehele dag in de binnenstad te vinden zijn en hun kunsten vertonen. Waar? Deventer binnenstad van 14:00 tot 17:00 uur. Entree: gratis.

Deventer op tv!

Foto|Meubelplaats

En heb je alleen maar zin om naar de tv te kijken komend weekend? Dan komt ook daar Deventer voorbij! Woonwinkel Meubelplaats.nl is zondag 24 november om 16.00 uur te zien op RTL4 in het programma Plezier & Passie. Het programma Plezier & Passie bezoekt wekelijks inspirerende plekken en bedrijven voor handige tips en informatie. Deze keer werd de Deventer meubelzaak Meubelplaats.nl gevraagd om mee te werken aan het programma. De opnames zitten er inmiddels op en de beelden zijn gemonteerd. Benieuwd wanneer je voor de buis moet zitten? Noteer dan de volgende data:

• Zondag 24 november, 16:00 op RTL4
• Zaterdag 30 november, 15:30 op RTL4
• Zondag 12 januari, 12:30 op RTL4

Muziekquiz bij Persee

Foto | Pexels

 

Een quiz met breinbrekende en foute muziekfragmenten die geschikt is voor de muziekliefhebber en de gezelligheidsspeler. Start om 15.00 uur. Meer informatie lees je hier.


Meer over Bieren Danscafé Persee ontdekken?

Bieren Danscafé Persee cafés

Geopend15:00 - 00:00

Brink 32, Deventer

Bekijk meer:cafés

Gezien? Er staat een enorme verlichte Scrooge op de Brink en dit is waarom

Wie vanaf gistermiddag in de stad liep, is het vast en zeker opgevallen. Er is een enorm object op d...

Lief! Zij maken handschoentjes voor Australische koala’s met brandwonden

Je moet er maar op komen: hand- én voetschoentjes maken voor koala's die zijn getroffen door de bosb...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.