Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Taalles? 5 x steengoede redenen om dit te doen bij Buro Holland

Aangeboden door Buro Holland 10 juli 2019

Wil jij na de zomer graag een inburgeringscursus of taalles volgen? Je kunt je al opgeven om in de week van 26 augustus te beginnen: 5 redenen om dat te doen!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tweede thuis

Kijk jij ook uit naar de zomervakantie? Bij Buro Holland kijken ze terug op een geweldig schooljaar en maken ze zich alweer op voor de nieuwe lessen waarmee ze 26 augustus beginnen. “We vinden het heel fijn dat onze cursisten Buro Holland als een tweede thuis ervaren en de veiligheid en betrokkenheid van onze docenten zo waarderen!”, vertelt Guliz Tomruk-Kisi.

Dat vindt ook Fatima, we spraken haar eerder voor indebuurt. Fatima: ”De docenten zijn hier erg fijn, de manier van lesgeven en uitleggen is erg persoonlijk en huiselijk. Ze gaan hier met elkaar om als familie, dat is bijzonder. Een andere ‘school’ is gewoon. Wij praten over Buro Holland als ‘dit is van mij’, dit is ons huis. Zo voelt het. Het een vertrouwde en veilige omgeving.”

Uitgebreid aanbod

Je kunt bij verschillende (verplichte) inburgeringslessen in Deventer aansluiten. Als inburgeraar krijg je drie keer per week, drie uur klassikaal les. Ze werken met beproefde methodes waaronder Taalcompleet, Taalsterk en Diglin, 7/43 (voor analfabeten)

Maatwerk

Foto: Buro Holland

Bij Buro Holland leveren ze maatwerk en kijken ze naar de behoeftes van de cursisten. Je hebt hier verschillende niveaus voor het inburgeringstraject: A1, A2 (dagelijks leven), B1 (staatsexamen), dit heb je nodig voor op de werkvloer en is minimaal mbo 4 niveau en B2.

Ze werken ook op locatie

Bij Buro Holland geven ze taalcursussen voor werknemers op locatie! Als werkgever kan je subsidie aanvragen voor scholing die tot een betere taalvaardigheid en/of betere digitale vaardigheden van jouw werknemers leidt. Je kunt de subsidie gebruiken voor een of meerdere opleidingstrajecten of cursussen.

Cursus Turks in acht weken

Heb jij altijd al Turks willen leren? Buro Holland biedt hiervoor cursussen aan. Je volgt acht weken elke week een les van anderhalf uur. Daarnaast moet je nog wel eventjes thuis aan de slag, ongeveer drie tot vier uur per week. Aan het einde van elke cursus kun je een toets te maken om je kennis te testen.

Handig om te weten

Misschien is het nog handig om te weten dat er nu subsidies mogelijk zijn voor bedrijven voor taal op de werkvloer. Aanmelden kan tot 1 september!

Lees ook:

Fatima Buro Holland

Fatima uit Syrië doet alles voor haar droom: ‘Ik wil niet thuis zitten’

Fatima (42) uit Syrië is twee jaar en twintig dagen in Nederland. Vijftien jaar lang gaf ze les op e...

Meer over Buro Holland ontdekken?

Buro Holland

H.G. Gooszenstraat 1, Deventer

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.