5 x dit is er te doen dit weekend in Deventer

Door Simone Groot Lipman 9 november 2017

Is het al weekend? Nou, officieel niet, maar vandaag is wel de perfecte dag om je weekend te plannen. Een weekendje niets doen? Dat kan in Deventer haast niet want wat is er weer genoeg leuks te doen. Van een vies feestje tot de start van het carnavalsseizoen. Komen ze:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ten Kate

kerst-ten-kate
Foto: Ten Kate Flowers & Decorations

It’s the most wonderful time of the year! De decembermaand is de feestmaand bij uitstek om eens flink uit te pakken en je huis warm aan te kleden met mooie spullen. Kussens in warme kleuren op de bank, fraaie takken met bessen in de vaas, kaarsen op tafel, een kerstboom vol prachtige kersthangers en fonkelende lichtjes. Ten Kate is weer omgetoverd tot winterparadijs met een waterval aan woonideeën. Voor de opening van het kerstseizoen organiseren ze open huis. Vandaag en morgen van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 11 november van 09.00 tot 17.00 uur.

Ten Kate flowers & decorations bloemisten

nu gesloten09:00 - 18:00

Twelloseweg 8, Deventer

Bekijk meer:bloemisten

Smerig feestje

vies
Foto: Facebook De Bisschop

Zin in een smerig mooi feestje? Schuren, twerken, trillen met je billen of welke vieze dans je ook maar wilt doen, het kan allemaal vanavond bij De Bisschop. Verwacht vooral R&B, hiphop, dancehall en reggaeton plaatjes. Naast Rhandy himself achter de draaitafels, nodigt hij dj HATO (Vunzige deuntjes) en local hero BAAS (Sebastiaan Voortman) uit om de heupjes los te krijgen. En ook fijn: entree is gratis en de hele avond is desperados 3 euro en dropshot voor €1,50.

De Bisschop cafés

nu open13:00 - 02:00

Brink 17, Deventer

Bekijk meer:cafés

Popronde

Foto: Popronde Deventer

De Popronde is het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Zaterdag is de Deventer Popronde. Op zaterdag 11 november van 19:30 tot 00:30 uur kun je in Deventer genieten van 36 optredens op 20 locaties. En het mooie is: het is helemaal gratis! Weet je al waar je heen gaat? Lees anders nog de tips van organisator Rick de Visser welke optredens je eigenlijk niet mag missen.

Ellufde van de Ellufde

prins-carnaval
Foto: ANP

Alaaf! Aanstaande zaterdag is het de 11e van de 11e en dat betekent de start van het carnavalsseizoen. De Deurzakkers in Deventer nemen afscheid van Prins Ramon en wordt de nieuwe prins verkozen. Niet zomaar een prins, een jubileum prins. Want de Deurzakkers bestaan aankomend jaar 55 jaar. Vanaf 19.00 uur is de zaal in de Horst voor iedereen geopend. De prins wordt om 20.11 voorgesteld.

Letteractie

letters

Dit jaar geen intocht van Sinterklaas in Diepenveen. Maar er is wel wat anders leuks! Zo is er de bekende letteractie langs alle winkels waarbij leuke prijzen te winnen zijn voor alle kinderen (t/m 11 jaar). De actie geldt van 13 november tot 2 december. De formulieren zijn te verkrijgen in alle winkels.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶