5 x platenzaken in de binnenstad van Deventer

Door Sophie Wassink 11 juli 2017

Vinylliefhebbers  kunnen zich uren vermaken in Deventer. Op zoek naar een speciale plaat? Grote kans dat je hem in de binnenstad gaat vinden. Start je zoektocht met dit lijstje in de hand en je slaagt vast en zeker. 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Variaworld

Variaworld Deventer
Foto: Facebook Variaworld

Variaword werd vorig jaar verkozen tot beste platenwinkel van de Benelux en dat is niet voor niets. Met pak hem beet 14.000 lp’s (!) en 8.000 singles heeft deze oldschool platenzaak aan de Kleine Overstraat veruit het grootste vinylaanbod in Deventer. Je vindt er platen in alle genres, van rock tot hiphop en van jazz tot pop. Eigenaar Wilco speurt stad en land af en komt met de beste platencollecties thuis. Wekelijks nieuw aanbod dus!

Uittip: Op zaterdag 5 augustus organiseert Variaworld samen met het Burgerweeshuis een Platenbeurs in de Burgertuin. Klik hier voor meer info.


Meer over Variaworld ontdekken?

Variaworld muziek

Nu open10:00 - 17:00

Kleine Overstraat 8, Deventer

Bekijk meer:muziek

Plato

Plato Deventer
Foto: Facebook Plato Deventer

Op zoek naar splinternieuwe platen? Neem dan een kijkje bij Plato aan de Lange Bisschopstraat. Deze vestiging van Plato is de kleinste van het land maar alles past er net in! Duik in de bakken en ga op zoek naar de nieuwste titels op cd en lp, speciale releases en dvd’s.


Meer over Plato ontdekken?

Plato muziek

Nu open10:00 - 18:00

Lange Bisschopstraat 22, Deventer

Bekijk meer:muziek

Polk

Polk Deventer
Foto: Facebook Polk

Polk is een boeken-en platenzaak ineen. Het aanbod is groot, heel groot. Dus zorg dat je de genoeg tijd hebt als je Polk bezoekt.  Met aan aanbod van zo’n 20.000 boeken en 15.000 lp’s is er in deze winkel genoeg te ontdekken op lees- en muziekgebied.


Meer over Polk ontdekken?

Polk muziek

Nu open11:00 - 18:00

Zandpoort 4, Deventer

Bekijk meer:muziek

Walk-in

Walk-in Deventer
Foto: Facebook Walk-in

In de Proosdijpassage zit cd-en vinylzaak Walk-in. Hier vind je een grote collectie nieuwe en oude cd’s, dvd’s en vinyl in alle genres. Sinds maart dit jaar zit er ook een Walk-in vestiging in Zutphen.


Meer over Walk-in ontdekken?

Walk-in muziek

Nu open09:00 - 18:00

Proosdijpassage 5, Deventer

Bekijk meer:muziek
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Winkelen

adv.