Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x zo overleef je jouw festival met regen

Door Janneke Pol 15 augustus 2019

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd om je weer in het feestgedruis in onze eigen stad te storten. Maar: het Hollandse weer lijkt wat roet in het eten te gaan gooien. Daarom brengt indebuurt jou deze ‘hoe overleef ik de regen tijdens het foodfestival in de dierentuin’-tips.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zie het zonnig in

Dat is natuurlijk altijd een goede tip. En ook heel relevant, want het is natuurlijk zo dat het voorspelde weer niet al te best is, maar om nou meteen in bed onder de dekens te kruipen gaat ook weer wat ver. Hou de weersvoorspelling in de gaten en kies je moment tussen de buien door. Want zoals je oma altijd zei: ‘De meeste regen valt naast je.’

 

Deventer Weer

Maak er gewoon wat van

festival regen anp
Foto ANP

Duik die schuur in, betreed die rommelzolder en ga op zoek naar je regenlaarzen. Geen exemplaren op voorraad? Goede reden om nog even de winkels in te duiken. En een extra tip: in tuincentra vind je ook vaak leuke regenlaarzen. Wie droge voeten houdt, krijgt het niet gauw koud en wordt ook niet chagrijnig. Fijn voor de algehele sfeer.

Maak er wat van 2.0

regen festival
Foto ANP

Tegenwoordig heeft een béétje festivalorganisatie wel een plannetje om de grootste hoeveelheid modder buiten de deur te houden. Maar mocht het dan toch zover komen, ga er gewoon voor en doe een Lowlands 2006-imitatie. Goed voor je huid, zullen we maar zeggen.

Better safe than sorry

Foto ANP

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar check je verzekeringen eens. Er kan natuurlijk van alles gebeuren. Ben jij nou net weer diegene die zijn telefoon in een plas water laat vallen? Dan wil je weten of je wel verzekerd bent. Check de tips op deze site.

Bereid je goed voor

Je weet het, op indebuurt proberen we je van zoveel mogelijk informatie te voorzien van al het leuks in de stad. Check daarom hier alle info over de evenementen van aankomend weekend.

Ganzenparade(1)

Dit weekend in Deventer: Ganzenparade door de stad, Jeu de Boules op de Brink en meer …

Wil je iets sportiefs doen dit weekend? Of ben je liever lekker lui? Wat jouw voorkeur ook heeft, di...

 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.